[responsive_menu_pro]

Der var engang – Se sjov informationsvideo om kabel-tv fra 1980’erne

| onsdag 28. sep, 2016 10:37 | opdateret 18. dec, 2017 kl. 11:00 | 2 Kommentarer

I dag har vi flere muligheder en nogensinde for at se TV både via traditionelle tv-kanaler, eller leveret via Internettet.

Tilbage i starten af 80’erne havde de fleste kun den ene tv-kanal fra DR og eventuelt lidt nabolandskanaler, hvis man ellers boede tæt nok på og vejrforholdene var til det.

Vores lokale antenneforening Hjørring Antenneselskab lavede tilbage i 80’erne en informationsvideo, der skulle vise fordelene ved at skifte fra egen tag tv-antenne over til at blive koblet på fællesantennen. Den har vi fået lov at klippe lidt i og dele med jer.

Det er sjovt tilbageblik på en helt anden tv-verden, hvor det var stort med mulighed for at se svensk/norsk tv og den imponerende teknisk mulighed for at transmittere helt op til 6 forskellige tv-kanaler! Det er altså fra tiden lige før revolutionen med TV 2, satellit-tv og mange flere kanaler.

Video Thumbnail

Informationsvideo for Hjørring Antenneselskab 1980’erne

I dag har vi flere muligheder en nogensinde for at se TV både via traditionelle tv-kanaler, eller leveret via Internettet. Tilbage i starten af 80'erne havde de fleste kun den ene tv-kanal fra DR og eventuelt lidt nabolandskanaler, hvis man ellers boede tæt nok på og vejrforholdene var til det. Vore

Del på:

Gemt under:: Kabel-TV, Branche-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Palleba2000

Sjovt at se, men desværre er billedet beskåret i top og bund, så man ikke ser hele billedet.