Branche-Nyt

Endnu en regionskanal skifter navn – TV MIDTVEST Mokka

TV midtvest mokka logo1. januar skiftede TV 2 Nord navn til TV 2 Nord Salto og nu følger endnu en TV 2 region efter. TV MIDTVESTs 24-timers kanal skal være lettere at finde og hedder fra 1. marts TV MIDTVEST Mokka.

Da TV MIDTVEST gik i luften med egen 24-timers kanal for to år siden, var håbet, at det ville være let at skelne imellem det, TV MIDTVEST sender på TV2 kanalen, og det, der kommer på stationens egen kanal. Men det har ikke været så nemt som forventet.
– Der er for mange seere, som ikke helt kan gennemskue, hvornår vi sender på den ene platform, og hvornår vi sender på den anden, siger direktør Ivar Brændgaard, TV MIDTVEST. For ham er det en hjertesag, at alle indbyggere i Midt- og Vestjylland får tunet ind på den regionale 24-timers kanal, som nu hedder TV MIDTVEST Mokka.
– Vi kan tydeligt selv mærke problemet. Når værterne aften efter aften må guide seerne videre til programmerne på vores kanal, så bliver det meget nemmere og mere præcist, når vi bare kan sige, at det kommer på Mokka. Det letter kommunikationen, siger redaktionschef Kirsten Axelsen, TV MIDTVEST.

Fra 1. marts kan seerne altid se, når de har fundet den rigtige kanal. Der vil nemlig stå TV MIDTVEST Mokka i øverste højre hjørne af deres skærm, når de er på 24-timers kanalen med de mange programmer om og for midt- og vestjyderne. Blandt andet de kendte serier: Fangstgaranti, Overtrådt, Mit Kæreste Eje, Metaldetektiverne, Den Røde Stol, Rundt på Gulvet, Fliegerhorst Grove, Livet Længe Leve og Krydsfelt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi ved, der stadig er seere, der ikke kan finde TV MIDTVEST Mokka. Simpelt hen fordi de har den forkerte udbyder. Så er der ikke andet at gøre end at skifte udbyder eller anskaffe en ganske almindelig husantenne, siger direktør Ivar Brændgaard, som understreger, at Mokka er gratis for alle, da den er licensfinansieret.

Nogle vil genkende navnet Mokka. Det er fordi TV MIDTVEST brugte navnet, da stationen indtil januar 2012 sendte på kanal Midtvest. – Vi synes, navnet Mokka er det rigtige. Kaffe drikker man døgnet rundt og alle steder. Vi tager en kop, når vi har god tid og vil slappe af – og en kop, når vi vil friskes op. Sådan skal TV MIDTVEST Mokka også være, siger redaktionschef Kirsten Axelsen.

Alle TV MIDTVESTs kendte nyhedsudsendeler klokken 12.10, 17.15, 18.15, 19.30 og 22.22 sendes alle samtidig på TV MIDTVEST Mokka. Så kan de seere, der har valgt TV2 fra, også få de regionale nyheder.

Kilde: TV MidtVest via tvnyt.com

I samme kategori

Back to top button