TV 2 Nord bliver til Salto

| mandag 30. dec, 2013 13:39 | 3 Kommentarer

TV 2 Nord SaltoTV 2 Nords seere har siden kanalen gik i luften for snart to år som 24 timers regionalkanal, har haft svært ved at skelne mellem, hvad der bliver sendt på TV 2 Nord kanalen og TV 2’s hovedkanal. Det vil man gerne ændre på så fra 1. janaur så hedder kanalen TV 2 Nord Salto.

Den lidt spøjse navnetilføjelse Salto skal ifølge TV 2 Nord signalere ”momentum, fremdrift og evnen til at vende det hele på hovedet”.

I forbindelse med navneskiftet får kanalen også et nyt såkaldt air-look. En lang række af de grafiske udtryk, som seerne kender, skiftes ud med nye friske elementer, der alle indeholder det nye navn SALTO så man meget tydeligere kan se, hvilken kanal man er på. 

“Vores opgave er at nå ud til så mange nordjyder som muligt, så derfor gør vi det nu tydeligere, når vi annoncerer programmerne, om de kommer på TV2 eller på SALTO,” siger administrerende direktør Mikael Justesen, som i pressemeddelelsen også nævner ambitionen på sigt er at kalde kanalen SALTO og helt droppe brugen af TV2.

”Det er jo ikke fordi vi ikke gerne vil være en del af TV2-netværket og vi leverer fuldstændigt, ligesom vi plejer til TV2. Vi må bare erkende, at seerne blander TV2/NORDS kanal og TV2 sammen og derfor er vi nødt til at gøre det meget tydeligt, at ”nu er du på TV2” og ”nu er du på TV2/NORDS kanal”. Det gør vi lettest ved at give kanalen et navn, der tydeligt viser, at det netop ikke er TV2,” siger Mikael Justesen.

TV 2 Nord har ifølge Gallup har haft en gennemsnitlig seerandel på omkring 1,5 procent af alle nordjyder, der har haft deres TV tændt i tidsrummet fra 6:30 til midnat, siden januar, 2012.

Kilde: TV 2 Nord presse

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (3)

 1. Per M siger:

  Salto Mortale kanalen, din kolbøtte kanal!
  Se, så hurtigt er det at finde på noget negativt til den kanal før den over hovedet har fået navneforandring.

  Tror det have været lidt smartere bare at gøre som deres kollegaer i syd og droppe 2 tallet, så de kom til at hedde TV Nord. Sammen med det kunne de så finde på et nyt og smartere logo.

 2. mich siger:

  Tja, lyder som en italiens lokal TV kanal 🙂

 3. maxel siger:

  Med en seerandel på omkring 1,5 % er der vel ikke så mange der der blander noget sammen. 😉

Skriv et svar