Én anholdt og 28 adresser ransaget i ny sag om tv-pirateri

| onsdag 18. apr, 2018 12:49 | 0 Kommentarer
tv pirat

En 60-årig formodet bagmand er blevet anholdt, og 28 husstande er blevet ransaget i en større sag om tv-pirateri.

“Alt tyder på, at bagmanden har distribueret ulovligt tv til en lang række husstande. Nu skal efterforskningen vise, om han også har tjent penge på distributionen,” siger Michael Lichtenstein, fungerende vicepolitiinspektør i Særlig Økonomisk og International Kriminalitet  (SØIK) en pressemeddelelse.

“Bagmanden står over for en straffesag, mens brugerne kan se frem til bøder. Derudover kan de alle forvente et stort erstatningskrav fra tv-udbyderen,” siger Michael Lichtenstein.

SØIK har med assistance fra politikredsene i Midt- og Vestjylland, Syd- og Sønderjylland og Rigspolitiets Nationale Cybercrime Center onsdag gennemført aktionen, hvor 27 husstande har fået beslaglagt udstyr, som gør det muligt at se tv uden at betale den retmæssige udbyder.

Interesseorganisationen Nordic Content Protection anslår, at 50.000 personer ser ulovligt pirat-tv i Danmark. Kriminaliteten sker typisk ved, at en bagmand køber adgang til en tv-pakke, hvorefter vedkommende ulovligt kopierer og distribuerer det tv-signal via internettet, som giver adgang til fjernsynskanalerne

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om