TV-Nyt

EM i kvindehåndbold 2020 på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

På trods af COVID-19 bliver EM i håndbold gennemført. Mesterskabet bliver afholdt i Herning og Kolding i Danmark, og TV 2 er med og dækker det store mesterskab massivt.

I dagene fra 3. til 20. december flyver bolden igen i Danmark. Det er tid til EM i håndbold, der er et af årets store højdepunkter for alle de mange danskere, der sætter pris på det hurtige og fysisk hårde spil.

TV 2 dækker den store begivenhed på TV 2, TV 2 SPORT og TV PLAY på TV2.DK og på de sociale medier. TV 2 PLAY har ekstra fokus under denne slutrunde, for her bliver alle slutrundens kampe vist – også dem, man ikke kan få plads til på flowkanalerne. Desuden er der på PLAY masser af højdepunkter og analyser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2 stiller i stærkeste opstilling til EM. Morten Ankerdal og Stine Bjerre Mortensen er gennemgående værter, og den tidligere landstræner Klavs Bruun Jørgensen og den tidligere landsholdsspiller Lærke Møller er eksperter i studiet. Når Danmark spiller kamp, står den garvede duo Thomas Kristensen og Bent Nyegaard for kommenteringen. De kommenterer også nogle af de andre kampe, og ellers er det nogle af TV 2 SPORTs erfarne håndboldfolk, der kommenterer.

TV 2 er klar trods omrykninger

TV 2 havde forberedt sig på, at slutrunden skulle foregå både i Norge og Danmark, og der var pakket udstyr og booket hoteller i Norge m.m. Det blev så ændret – men John Jäger er fortrøstningsfuld.

– Jo, der er da logistiske udfordringer, men jeg er velsignet med dygtige medarbejdere og kolleger, som er vant til at håndtere forandringer. Det mest udfordrende har egentlig været uvisheden og den sene beslutning, men det har vi også forståelse for. Vi løser det. Jeg er mere imponeret over, at Dansk Håndbold Forbund – og alle de frivillige – kan nå at få skabt de rette rammer om et EM, der bliver så markant anderledes end forventet. Respekt for de frivillige, siger chefredaktør på TV 2 SPORT John Jäger.

– Corona giver os en masse problemer i vores dækning. Vi kan eksempelvis ikke få spillerne op i vores studie. Vi kan ikke interviewe dem ansigt til ansigt, som vi plejer. Og meget andet. Men heldigvis er der så opfindsomme folk på TV 2 SPORT, at der er fundet på tekniske løsninger, som gør det muligt for os – virtuelt – at bringe spillerne op i studiet alligevel. Så vi vil, på alle måder, overholde alle corona-regler og trods de benspænd, reglerne giver, alligevel bringe seerne helt tæt på EM, siger John Jäger.

Sådan vises EM i kvindehåndbold 2020

Se sendeplanen hos TV 2 her


I samme kategori

Back to top button