TV-Nyt

EM i håndbold 2020 på Viasat kanalerne og Viaplay

Håndbold EM ViasatMTG (TV3-familien, Viasat og Viaplay) har sikret sig de eksklusive nordiske rettigheder til EM i håndbold 2020, og aftalen dækker både herre- og dame-EM. Kampene vil blive vist på MTG’s danske tv-kanaler og på streaming-tjenesten Viaplay.

Til EM i 2020 skal damerne spille 16 kampe, som bliver afviklet i Danmark og Norge, hvorimod herrernes 24 kampe kun afvikles i Sverige, Østrig og Norge. MTG har sikret sig rettighederne til visning af alle kampe, så ingen nordiske seere går glip af spændingen. Helt konkret vil alle kampe blive vist på streaming-tjenesten Viaplay og på MTG-kanalerne i både Sverige, Norge, Danmark og Finland. Alle kampe bliver selvfølgelig vist med lokale kommentatorspor, studieinterviews og highlights.

“Håndbold tiltrækker mange loyale seere i hele norden. Kvindernes EM i Sverige får lige nu massiv opmærksomhed, og vi glæder os til at gøre EM i 2020 mere tilgængeligt end nogensinde før, så endnu flere fans kan se kampene live på tværs af platforme og devices,” siger Peter Nørrelund, EVP og CEO for MTG Sport.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Håndbold og EM er ekstremt populært i de nordiske lande. Vi har mange engagerede og kvalitetsbevidste sportsfans, som efterspørger adgang til den bedste sportsvisning – hvad enten det er foran deres UHD TV derhjemme, eller om det er på farten med deres mobil i hånden, og her tilbyder MTG den bedste multiplatforms-løsning på markedet”, siger Stephan Herth, Executive Director Summer Sports hos Infront.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button