TV-Nyt

EM i håndbold 2020 på Viasat kanalerne og Viaplay

Håndbold EM ViasatMTG (TV3-familien, Viasat og Viaplay) har sikret sig de eksklusive nordiske rettigheder til EM i håndbold 2020, og aftalen dækker både herre- og dame-EM. Kampene vil blive vist på MTG’s danske tv-kanaler og på streaming-tjenesten Viaplay.

Til EM i 2020 skal damerne spille 16 kampe, som bliver afviklet i Danmark og Norge, hvorimod herrernes 24 kampe kun afvikles i Sverige, Østrig og Norge. MTG har sikret sig rettighederne til visning af alle kampe, så ingen nordiske seere går glip af spændingen. Helt konkret vil alle kampe blive vist på streaming-tjenesten Viaplay og på MTG-kanalerne i både Sverige, Norge, Danmark og Finland. Alle kampe bliver selvfølgelig vist med lokale kommentatorspor, studieinterviews og highlights.

“Håndbold tiltrækker mange loyale seere i hele norden. Kvindernes EM i Sverige får lige nu massiv opmærksomhed, og vi glæder os til at gøre EM i 2020 mere tilgængeligt end nogensinde før, så endnu flere fans kan se kampene live på tværs af platforme og devices,” siger Peter Nørrelund, EVP og CEO for MTG Sport.

“Håndbold og EM er ekstremt populært i de nordiske lande. Vi har mange engagerede og kvalitetsbevidste sportsfans, som efterspørger adgang til den bedste sportsvisning – hvad enten det er foran deres UHD TV derhjemme, eller om det er på farten med deres mobil i hånden, og her tilbyder MTG den bedste multiplatforms-løsning på markedet”, siger Stephan Herth, Executive Director Summer Sports hos Infront.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button