TV-NytBranche-Nyt

EM i Futsal på Viaplay, TV3 Sport og TV3 Max

MTG har sikret sig eksklusive rettigheder til EM i Futsal i de nordiske lande. Turneringen bliver sparket igang 30. januar, og alle kampe vil blive vist live på Viaplay. Derudover vil udvalgte kampe blive vist på TV3 SPORT og TV3 MAX.

Kim Mikkelsen, sportschef for TV3 SPORT, er stolt og glad over endnu engang at kunne præsentere danske sportsfans for en ny slags sport.
– Futsal er ikke et nyt fænomen, men den voldsomt stigende interesse lige nu er interessant. Derfor er vi sikre på, at de sportshungrende danskere vil elske noget nyt. Især henover efteråret og vinteren kan det ses, hvor meget danskerne elsker sport. Der er og har været masser af store kampe i både fodbold og håndbold, som har samlet folk om TV-skærmene. Futsal er fart, spænding og intense kampe med masser af tekniske lækkerier, som vi glæder og til at vise.

Tolv af Europas bedste futsalhold skal stå ansigt til ansigt med hinanden, når turneringen løber af stablen i Ljubljana, Slovenien over 11 dage med højintense kampe.

De syvdobbelte, regerende mestre, Spanien, skal forsvare deres titel overfor tophold fra Italien, Rusland og Portugal. Blandt de største stjerner er blandt andet Portugal’s Ricardinho, der er kåret til verdens bedste futsalspiller de seneste tre år.

Futsal, der kommer fra portugesisk futebol de salão, er en indendørs version af fodbold med blot fem mand fra hvert hold på banen ad gangen. Der spilles to halvlege á 20 minutter med et kvarters pause. Futsal er en af de hurtigst voksende sportsgrene med over 30 millioner registrerede spiller verden over.

MTG sender mere end 50.000 timers højkvalitets sport hvert år på TV3 kanalerne og streamingtjenesten Viaplay, lige fra Superliga-fodbold, Champions League, Premier League, spansk La Liga, Italiensk Serie A, Formel 1, NFL, NHL, boksning til UFC og golf.

Kilde: MTG presse

I samme kategori

Back to top button