StreamingnytTV-Nyt

EM 2021 kampe i Ultra HD / 4K i Danmark

Der har været stille omkring Ultra HD dækningen af den kommende EM slutrunde her i Danmark, men nu er der godt nyt, til de der ønsker at se EM fodbolden i Ultra HD kvalitet.

Nent Group bekræfter overfor DIGITALT.TV, at det vil blive muligt at se kampe fra slutrunden i Ultra HD. Det bliver dog ikke helt samtlige kampe. Der er nemlig kampe der spilles samtidigt, og her vil kun den ene blive tilbudt i UHD kvalitet. Så i alt kan du se 45 kampe i Ultra HD fra Euro 2020 slutrunden.

EM 2021 kampe i Ultra HD / 4K på TV og Streaming

Du kan se kampe i Ultra HD på Viaplay og V Sport UHD. Sidstnævnte er i forbindelse med kampene kun åben for danske kunder, eftersom det kun er Danmark af de nordiske lande, hvor Nent Group har Euro 2020 rettigheder. Ultra HD stream på Viaplay kan ses på Apple TV 4K og Chromecast Ultra.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som bekendt så deler Nent Group og DR rettighederne i Danmark. Nent Group dog producerer alle kampe i egne udgaver, så du får altså ikke DR kommentatorer på Viaplay / V Sport UHD, på de kampe der også vises på DR.

Her på DIGITALT.TV er vi ærligt talt lidt overrasket over, at Nent Group ikke gør mere opmærksom på Ultra HD dækningen. Det er f.eks. heller ikke nævnt i deres nye Euro 2020 magasin, og de har intet nævnt om det i deres pressemateriale eller Euro 2020 sektionen på Viaplay.

Læs mere om EM dækningen med alle kampdatoer og tider i vores guide her

Sendeplan EM 2021 Ultra HD / 4K kampe

Nedenstående kan også streames i Ultra HD på Viaplay

Læs også


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button