TV-Nyt

EM fodbold 2016 TV Guide – Se sendeplanen for DR og TV 2 kanalerne

EM 2016 fodbold slutrunden er i gang og dækkes på DR og TV 2.

De fleste kampe bliver sendt på DR1 og TV 2, men DR3 og TV 2 Sport kommer også i spil ved flere samtidige kampe.

EM fodbold 2016 TV sendeplan DR og TV 2

Onsdag, 6. juli
20:30 – 23:30 Semifinale (DR1)

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Torsdag, 7. juli
21:00 – 23:00 Semifinale (TV 2)

Søndag, 10. juli
20:30 – 23:30 Finale (DR1 / TV 2)

EM fodbold 2016 TV dækning på DR

DR giver mulighed for at komme helt tæt på EM-slutrunden – uanset om man vælger at se kampene på tv eller samles med vennerne, og ser det på storskærm.

Peter Møller er værten, der byder velkommen, når DR arrangerer fodboldfest på Islands Brygge i København med overskriften ’Vive la Bryggen’. Her får man fodboldfeberen fra Frankrig helt tæt på, når DR sammen med forskellige samarbejdspartnere skaber et lille stykke Paris midt i København. Her kan folk samles, hygge, grille, lege og ikke mindst se fodbold på en opstillet storskærm.

Under hele EM sender DR fra EM-studiet på Bryggen, og Peter Møller glæder sig til igen at invitere indenfor til Danmarks største fodboldfest:

”Alle os, der elsker fodbold på DR Sporten, ser igen frem til at samle danskerne til fodboldfest. Jeg glæder mig til en masse spændende kampe i det flotte studie på Bryggen og til at være sammen med fodbold-Danmark både på Bryggen og hjemme i stuerne,” siger Peter Møller.

Prominente gæster og kommentatorer

DR møder frem til EM i absolut stærkeste opstilling. Seerne kan glæde sig til at møde en række store fodboldpersonligheder og eksperter, som alle vil bidrage med deres store viden. Peter Møller får blandt andet besøg i EM-studiet af folk som Morten Olsen, Frank Arnesen, Jon Dahl Tomasson, Martin Laursen, Peter Bonde samt flere af de danske landsholdsspillere. Ligesom Mads Junker vil være fast ekspert i studiet.

I Frankrig bliver kommentatorerne DRs egne Henrik Liniger og Andreas Kraul, mens Tina Müller og Mette Bluhme Rieck rapporterer fra det franske. Derudover har DR lånt profiler fra Discovery Networks som Peter Piil, Mikkel Bischoff, Morten Bruun – og til de afgørende kampe Brian Laudrup. Til dagligt kommenterer de på Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport. Herudover kan seerne møde de tidligere landsholdsspillere Lars Jacobsen og Morten Wieghorst.

Når kampe bliver spillet samtidig, vil de blive vist på både DR1 og DR3. Men DR1 bliver centrum for fodboldhyggen på DR.

EM fodbold 2016 TV dækning på TV 2

TV 2 har valgt at lægge deres EM studie til Aarhus. Her bygger TV 2 et EM-studie i parken mellem Musikhuset, ARoS og rådhuset i Aarhus, hvorfra alle studieprogrammer og sportsudsendelser sendes i perioden. I forbindelse med studiet bliver der indrettet et område med en lang række aktiviteter.

Ved samtidige kampe sendes disse på TV 2 Sport.

I samme kategori

Back to top button