Branche-Nyt

Elgiganten lancerer kundeklub med fordele og særlige tilbud

Elgiganten introducerer nu en medlemsklub, der skal gøre tilbud og kommunikation endnu mere målrettet og relevant for kunderne.

Relevant information, særlige tilbud og VIP-adgang. Det er blandt de nye fordele som medlemmer af Elgigantens kundeklub kan se frem til. Det fortæller adm. direktør Peder Stedal.

”Kundeklubben skal være med til at løfte os endnu et skridt ind i fremtiden, hvor både relevans og 1 til 1 markedsføring kommer til at spille en vigtig rolle i forholdet til vores kunder. Med kundeklubben kan vi nu blive endnu mere relevante for vores kunder og skræddersy tilbud til dem, så de får endnu bedre oplevelser hos os,” siger Peder Stedal.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Millioner af kunder – tilbud der er relevante til den enkelte

Hvert år tager Elgiganten imod over 12 millioner besøgende i varehusene og 40 millioner på nettet. Med en kundemasse på den størrelse fortæller direktøren, at det er vigtigere end nogensinde at ramme rigtigt så tidligt som muligt i købsprocessen. Det giver ganske enkelt gladere kunder.

”Vi har rigtig mange kunder, og hvis vi ved mere om dem kan vi tilbyde dem endnu bedre kundeoplevelser. Derfor har vi set på forskellige måder vi kan bygge loyalitet på, og samtidig komme tættere på vores kunder. Målet er, at kunderne som besøger os, uafhængig af i hvilken kanal, skal få den hjælp og vejledning som skal til for at man bliver glad for sit valg. At vi så derudover også kan tilbyde eksklusive klubtilbud, faste rabatter og VIP-shopping er fordele, som vi ønsker at vores kunder skal have,” siger Peder Stedal.

Kendte streamingtjenester med i klubben

Der er endnu flere fordele ved at melde sig ind i klubben, fortæller direktøren.

”Vi har stor tro på at skræddersyede tilbud og relevant kommunikation er noget kunderne vil synes godt om. Samtidig mener vi også, at vi kan tilføre noget nyt til vores klubmedlemmer ved at have attraktive samarbejdspartnere og særlige tilbud. Derfor er vi glade for, at vi har fået lavet aftaler med nogle af de mest populære streamingtjenester, som vores kundeklubmedlemmer kan nyde godt af,” siger Peder Stedal. Det er lige nu Viaplay, hvor man kan få 3 måneder til 99,- og 30 dages gratis test af Mofibo

Læs mere om Elgigantens kundeklub her: www.elgiganten.dk/kundeklub

Kilde: Elgiganten presse

I samme kategori

Back to top button