EISA 2017 – bedste TV priser til Philips, LG, Sony, TCL og Samsung

| tirsdag 15. aug, 2017 10:48 | 0 Kommentarer

European Imaging and Sound Association (EISA) har igen uddelt priser og på tv-fronten har man fordelt priserne blandt Philips, LG, Sony, TCL og Samsung TV. Største overraskelse er måske at Panasonic er forbigået i år, men på et stadig mere pakket OLED TV marked med flere producenter, så er æren i år tilfaldet Philips og LG i OLED kategorierne.

Generelt så synes EISA priserne og kategorierne at blive tilpasset, så man kan sprede priserne og tilgodese flest mulige producenter. Men derfor skal du naturligvis ikke snydes for vinderne. Se dem herunder.

Bedste Køb OLED TV 2017

Philips 55POS9002EISA har belønnet Philips sats på OLED med en bedste køb pris. EISA fremhæver, at Philips TV leverer en enestående teknik og ydelse til en fornuftig pris – og dermed skiller model 9002 sig markant ud på OLED-markedet. EISA fremhæver især 9002’s fremragende billedkvalitet, det store farvespektrum, de fine detaljer, den sorte sort og bevægelses-skarpheden, som er et resultat af udnyttelsen af OLED-fordelene i kombination med P5 billedprocessoren.

EISA fremhæver også styrken ved Philips’ unikke Ambilight-baggrundsbelysning – uanset hvilken kilde der afspilles.

Henrik Kyhl, der er administrerende direktør i Norden for TP Vision, som er firmaet bag Philips TV, siger:
– Philips TV er kendt for at kombinere høj billedkvalitet med europæisk design, som mange lægger vægt på. Det er dejligt, at disse fordele atter påskønnes og vi er særdeles glade for, at vores 9002 får denne EISA-pris.

Bedste OLED TV 2017

EISA har i bedste OLED TV kategorien valgt LG’s E7 model.  Det er 6. pris for LG’s OLED TV. EISA fremhæver den perfekte billede kvalitet med brede betragtningsvinkler og support for både HDR 10 og Dolby Vision.

“LG would like to thank the members of the EISA Award jury for again recognizing our work in advancing OLED technology as a home entertainment medium,” udtaler Brian Kwon, president of the LG Home Entertainment Company at LG Electronics. “Our OLED TVs will continue to lead the premium TV market with products that are recognized for their advanced technology, astounding picture clarity and superb design.”

Bedste køb TV 2017

TCL er ny vinder i kategorien bedste køb og er dermed blevet anerkendt for deres value for money strategi. Det er konkret TCL U55C7006 modellen der fremhæves af EISA.

Bedste Smart TV 2017

Samsung må i år nøjes med en pris for deres Smart TV platform. Prisen  er tildelt deres Samsung QE55Q7F model.

Bedste LCD TV 2017

I LCD kategorien har man igen kigget LG’s vej med deres 55SJ850V model.

Bedste Hjemmebiograf TV 2017

Sony ZD9

Sony ZD9

EISA har i Hjemmebio kategorien valgt Sony’s KD-65ZD9 model og fremhæver den kontrast, farve og HDR gengivelse.

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt, TV

Privacy Preference Center