TV-Nyt

Eftersøgt – nyt program til efteråret på Kanal 5

Når Kanal 5 til efteråret har premiere på ”Eftersøgt – med Kristian Bech” skriver kanalen dansk tv-historie. For første gang nogensinde forsøger et tv-hold med en tidligere politimand i spidsen at opspore verdens mest eftersøgte personer: Dem, der står på Interpols liste. En liste, der tæller voldsmænd, narkohandlere, bedragere og mordere.

På baggrund af en omfattende research i Danmark, rejser 39-årige Kristian Bech ud i verden for at opspore personerne bag navnene på listen. I hvert program forsøger han at opspore en ny person, og målet er klart: Kristian Bech vil gøre det ingen politimyndighed i hele verden har formået. Han vil finde de eftersøgte og opfordre dem til at tage tilbage til Danmark og stå til ansvar.

Kristian Bech har været ansat i politiet i 12 år, hvor han de sidste mange år har været tilknyttet politiets specielle overvågningsenhed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Optagelserne er stadig i fuld gang, men Kanal 5 kan allerede nu afsløre, at der venter overraskende resultater, som kan ses på Kanal 5-skærmen til efteråret.

I samme kategori

Abonnér
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Per M
13. juli 2015 14:53

Tror ikke han får meget ud af de opfordringer til de kriminelle, for de vil da naturlig vis hellere blive i den frihed de har i de lande hvor de gemmer sig og er beskyttet af disse landes løs slupne regler om udlevering af kriminelle.

Det har man set før i lignede udenlandske programmer, hvor det var journalister der opsporede eftersøgte kriminelle, at de folk bare fortalte til journalisterne, at de kunne rende og hoppe.

Back to top button