Streamingnyt

Efterlysning: Hvor blev discovery+ app’en til LG Smart TV af?

Dplay, der nu hedder discovery+, er tilgængelig på en række platforme. Kigger man på tjenestens Facebook side, så er der dog rigtig mange, der savner en Smart TV app til LG TV.

App’en var lovet allerede i slutningen af 2019

Første gang der blev meldt ud fra det daværende Dplay, så lød det at app’en til LG’s Smart TV platform webOS, ville være klar i slutningen af 2019.  Det blev den så ikke. Det nye lanceringstidspunkt forventedes så at blive februar 2020 / 1. Kvartal 2020. Endnu engang havde man imidlertid lovet for meget, så ny melding blev efteråret 2020.

Nu skriver vi så vinteren 2021, og der er stadig ikke nogen tidshorisont på en discovery+ LG Smart TV app. Nu tør Discovery, måske klogeligt, slet ikke at sige noget om hvornår. Vi ville rigtig gerne give en dato for, hvornår discovery+-appen til LG smart TV lander, men vi har desværre ikke en tidshorisont for udviklingen af appen på nuværende tidspunkt, lyder udmeldingen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mon ikke Discovery fortryder, at de i sin tid overhovedet kom med en udmelding om LG app’en… Man må i hvert fald sige, at der er tale om en usædvanlig lang udviklingstid, når man, over et år efter første forventede lancering, fortsat ikke har noget til de mange, der venter.

Discovery anbefaler andre måder

Aktuelt så anbefaler discovery+ alle, der vil se med via deres LG smart TV, at benytte alternative metoder som f.eks. Apple TV-boks eller Google Chromecast sammen med en smartphone, tablet eller computer for at se discovery+ på det pågældende TV.

DIGITALT.TV har spurgt Discovery til en kommentar på denne artikel, og en udmelding om det fortsat er planen, at der skal komme en LG Smart TV app, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Læs også


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button