TV-Nyt

Efteråret på TV3 kanalerne – Reality/Underholdning

TV3 efterår 2013 RobinsonTV3 har nu frigivet information om efteråret, der bliver med masser af reality og underholdning

Mandag den 19. august tages der hul på to af sæsonens største premierer. I “Masterchef” dyster de bedste kendte deltagere gennem tre sæsoner om at vinde Allstars-udgaven af verdens mest succesfulde madformat. Og umiddelbart efter kokkerierne kan Sofie Lassen-Kahlke og Adam Duvå-Hall byde velkommen til ”Stjerner på Vippen”, hvor Amin Jensen, Oliver Bjerrehuus og en række andre kendte danskere skal dyste i udspring på højder op til 10 meter.

Til september vises en efterspurgt klassiker i form af “Robinson Ekspeditionen”.

Herunder finder du nærme omtale af efterårets reality og underholdningsprogrammer på TV3 kanalerne.

TV3 kanalerne i efteråret – Reality/Underholdning

Masterchef

De skarpeste knive på skærebrædderne i Masterchef-køkkenet og mest farverige kendis-kokke vender nu tilbage til kogeblusset for at dyste om at blive kåret som crème de la crème og vinder i Masterchef Allstars.

Dommertrioen har nøje udvalgt de i alt 27 heldige køkkenekvilibrister, som får en ny chance til at imponere og forføre dommernes smagsløg ved med ren kogekunst at forvandle gedigne råvarer til retter, der ville kunne få Michelin til at drysse stjerner.

Men det gælder om at være særdeles vaks ved ovnlågen, for tre af de tilbagevendende deltagerne har allerede tidligere kokkereret til perfektion og vundet det eftertragtede Masterchef-trofæ. De tre, der skal forsvare deres position som masterchef, er naturligvis Timm Vladimir, Søs Egelind og Jim Lyngvild. De øvrige 24 deltagere, der stadig er sultne efter et Masterchef-trofæ, er:

Jonas Schmidt, Rune RK, Ole Stephensen, Bill Holmberg, Cath Daneskiold-Samsøe, Thomas Madvig, Julie Berthelsen, Therese Glahn, Mia Lyhne, Naser Khader, Master Fatman, Le Gammeltoft, UFO, Søren Fauli, Mads Larsen, Dennis Knudsen, Mascha Vang, Thomas Evers, Alexander Kølpin, Inez Gavilanes, Jens Blauenfeldt, Farshad Kholghi og Heidi Albertsen og sidst, men ikke mindst Gitte Nielsen.

Der er dog ikke kun lutter velkendte ansigter i Masterchef-køkkenet. Thomas Castberg og Henrik Boserup får nemlig ny kollega i dommerpanelet i skikkelse af Jakob Mielcke fra restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Den autodidakte gourmetkok er dog alligevel ikke helt ukendt i Masterchefregi, for han har allerede tidligere medvirket som gæstedommer, men er nu fast chef i den benhårde dommertrio.

EPISODER: 28 episoder
SENDEDAGE: Mandag til torsdag kl. 19.00
PREMIERE: 19. august

Stjerner på Vippen

Stramme speedos, storslåede saltomortaler, grin, grys og grumme maveplaskere. Efterårets nye, storslåede tv-show Stjerner på vippen har det hele. Og lidt til.

Nogle lider af højdeskræk. Andre har aldrig lavet et hovedspring. Og enkelte kan knap nok svømme. Alligevel har 16 kendte, modige danskere taget udfordringen op fra det våde element i kampen om at blive den bedste i den krævende disciplin: udspring fra vippe.

Igennem fire programmer følger vi de kendtes hoved-, håndstands- og i enkelte tilfælde også bare krumspring. Udspringene foregår fra tre-meter vippen, fem-, syv en halv- og 10-meter tårnet. Deltagerne er opdelt parvis, hver deltager skal springe et solospring, hvert par skal udføre et synkronspring – og nej, det er ikke tilladt at springe på benene.

Programmerne er delt op i to indledende runder, en semifinale og til slut en storslået finale, hvor den endelige vinder skal findes. Ved bassinkanten står værterne Adam Duvå Hall og Sofie Lassen-Kahlke klar til at styre løjerne, når de van(d)vittige vovehalse springer ud fra højder, de med garanti aldrig har prøvet før.

Alle par har haft et kamerahold i kølvandet fra deres træning i ugerne op til konkurrencen, hvor de har modtaget kyndig udspringsundervisning af professionelle trænere. Det vil derfor være muligt at opleve de frygtløse kendissers lange seje kamp i vand, til lands og til dels i luften, når de skal lære at lave halsbrækkende saltoer, forlæns og baglæns skruer og håndstandsudspring og frem for alt skal undgå de frygtede plaskere på mave, ryg og andre udsatte steder på kroppen.

De 16 kendte, der har taget udfordringen op, er hentet lige fra sportsverdenen over underholdningsscenen og til drengene fra Tattoo Salonen fra det populære TV3-program af samme navn. Der vil derfor helt sikkert blive nok at kigge på, more sig med og holde af, når Stjerner på vippen til efteråret går i luften – eller i dette tilfælde springer i luften. 

Deltagere

Model Oliver Bjerrehus og skuespiller Joachim Knop

Håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede

Vild med dans-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt

Bokser Patrick Nielsen og racerkører Casper Elgaard

Sangerinde Kat Stephie og sanger Tim Schou

Komtesse Josephine af Rosenborg og skuespiller Carla Mickelborg

Komiker Amin Jensen og komiker/foredragsholder Anders Bircow

Jonas Hausted og Morten Barbré fra Tattoo Salonen

EPISODER:  4
SENDEDAGE: Mandag kl. 20.00
PREMIERE 19. august

Luksusfælden

12 nye familier får ryddet op i deres økonomi med hjælp fra TV3’s Luksusfælden. Det sker, når TV3-klassikeren dukker op i sin 11. sæson. Eksperterne er en jurist og en økonom, der sammen med redaktionen gør alt for at vise en farbar vej ud af familiens økonomiske morads.

EPISODER: 12
SENDEDAGE: Tirsdag kl. 20.00
PREMIERE: 27. august

Dyreværnet

Misrøgtede, herreløse og uønskede dyr får en ny chance i livet, når de bliver reddet af Dyreværnet. Kom helt tæt på medarbejderenes og de frivillige dyreelskeres kamp for dyrene i ny dokumentarserie.

Det er desværre ikke altid, at mennesket er dyrenes bedste ven. Og vores pelsede venner kommer i centrum, når man i efteråret kan følge arbejdet på Dyreværnet i Rødovre. Dyreværnet huser de dyr, der bliver indleveret frivilligt af deres ejere, fordi de ikke længere kan tage sig af dem. Men de huser også de medtagede og uønskede væsener, som dyreværnsambulancen rykker ud for at redde fra deres uansvarlige ejere.

I programmerne følger vi udrykningslederen Nina, der hver dag rykker ud til mistanken om vanrøgtede kæledyr. Ofte kommer Nina ind til ejere, der ikke kan magte deres kæledyr, og som derfor ikke formår at give dem det dyreliv, de fortjener. Det kræver derfor gode overtalelsesevner at få de udsatte stakler med hjem på internatet. Det er dog langt fra altid, det lykkes Nina at tale ejerne til fornuft, og derfor må hun ofte tilkalde politiet for at få assistance til at redde de misrøgtede dyr.

EPISODER: 8
SENDEDAGE: Onsdag kl. 20.00
PREMIERE: 4. september

Robinson Ekspeditionen

Den står på sult, sved og salte tårer, når Robinson Ekspeditionen efter et års pause vender tilbage på TV3. Tilbage til skærmen. Og til det, det virkelig handler om: overlevelse.

Hårdt bliver sat mod hårdt, når 18 helt almindelige danske kvinder og mænd bliver sat i land på en øde ø. De har ingen mad. De har ingen ild. Og de har absolut intet tilfælles – bortset fra en ting: På hver sin måde er de alle overlevere. Og det får de i den grad brug for i dette års Ekspedition, hvor den bedste overlever skal findes.

Lige fra første dag finder deltagerne ud af, at livet på en bountystrand IKKE er nogen badeferie. Og den lange seje vej til finalen går via benhårde dyster, dramaer og alliancer, indtil de endelige finalister kan kæmpe om æren, den halve million kroner og titlen som Robinsonvinder 2013 i en knaldhård finale, der naturligvis indledes med den legendariske Robinson-disciplin: Planken.

Årets Ekspedition er den 15. af slagsen, og for niende gang er det Jakob Kjeldbjerg, der leder slagets gang, når Hold Syd og Hold Nord tørner sammen i kappestrid og dyster. Det er en ny start. En ny begyndelse. Spørgsmålet er, hvad der vil ske, når 18 mennesker havner på en øde ø.

EPISODER: 13
SENDEDAGE: Mandag kl. 20.00
PREMIERE: September præcis dato endnu ikke offentliggjort

Familien fra Bryggen

Linse, Mopper, Geggo og Didde er tilbage i en ny sæson af Familien fra Bryggen.

I modsætning til de tre foregående sæsoner møder vi familien, veninden Didde og alle deres hangarounds i sommermånederne. Solen skinner, og det gode vejr tiltrækker folk fra hele byen til Bryggen. Det generer Mopper, som ikke bryder sig om ”svineriet”, men for Linse betyder det ekstra omsætning i tattooshoppen.

EPISODER: 7
SENDEDAGE: Torsdag kl. 20.00
PREMIERE: 5. september

For lækker til KBH

Hvad sker der, når man samler de mest farverige karakterer fra For Lækker til Love, tilsætter tre nye ansigter og placerer dem i en for lækker lejlighed i København. Følg med til efteråret i For lækker til KBH.

De er alle stadig smukke, singler og superkræsne. Og de er ikke bange for at sige det højt.
De mest farverige karakterer fra For Lækker Til Love og tre nye smukke datere er flyttet ind i en alt for lækker lejlighed i hjertet af København, hvor de skal date sig gennem sommeren.

EPISODER: 12
SENDEDAGE: Torsdag kl. 21.00
PREMIERE: 5. september

Aktionen

Tag med TV3, Politiet, Skat og andre myndigheder på aktion i nyt reportageprogram.

TV3 præsenterer dette efterår et helt nyt reportageprogram, hvor seerne kommer med ind bag de store aktioner, man normalt kun læser om, har fundet sted. I hvert program følger vi en aktion fra start til slut – med udgangspunkt i planlægningen og helt frem til aktionens gennemførelse. Og vi møder også hver gang nogle af dem, aktionen har til formål at fange eller hjælpe. Reportageserien giver hver gang et fascinerende indblik i myndighedernes arbejde ved en aktion, hvad enten der er tale om politiet, kriminalforsorgen, SKAT m.fl.

EPISODER: 12
SENDEDAGE: Onsdage kl. 21.00
PREMIERE: Onsdag 4. september

Bedste Bud

”Bedste Bud” er en ny programserie, hvor kendte deltagere dyster i Danmarks nationalsport nummet et – nemlig at gætte boligpriser. Tre hold af to kendte danskere besøger i hvert program tre unikke boliger, og dét hold, der er bedst til at gætte salgspriserne, vinder konkurrencen.

Kendte med de bedste bud er: Jonas Schmidt, Nicolas Kiesa, Saseline, Mads Larsen, Le Gammeltoft, Lars Rasmussen, Lisa Lentz, Annette Heick, Adam Duvå Hall, Christina Bjørn, Mads Vangsø, Anja Steensig, Jesper Nøddesbo, Louise Spellerberg, Søren Fauli, Camilla Miehe-Renard, Silas Holst, Joachim Ingvarsen, Maria Erwolter og Maria Lucia mfl.

EPISODER: 6 
SENDEDAGE: Tirsdag kl. 21.00 på TV3
PREMIERE: 3. september

Rædslernes Nat

Den ene vil gerne tro, mens den anden nægter, når Camilla Ottesen fører to kendisser til nogle af Danmarks mest hjemsøgte steder for at få udfordret hver deres faste overbevisning om eksistensen af ånder og en paranormal verden.

I Rædslernes Nat skal de to kendte tilbringe en hel nat alene og gennemføre tre missioner tilrettelagt af det verdenskendte medie Marion Dampier-Jeans. Hun er deres guide, når de skal udforske de åndelige energier, der lurer i mørket på de uhyggelige steder som eksempelvis De hjerneløses kirkegård, den tidligere tvangsarbejdsanstalt på Næstved Sygehus og Nytorv Arrest.

Skuespiller Anne Sofie Espersen , danser Silas Holst, komtesserne af Rosenborg og realitystjerne Amalie Szigethy er blandt de åbensindede deltagere, der er spændte på, om de kan få bekræftet deres fornemmelse for det åndelige.

Sangerinden Marie Carmen Koppel, realitystjernen Susan K og skuespillerinden Therese Glahn er nogle af de skeptiske medvirkende, der ikke så nemt lader sig rokke og sætter både ånder og Marion Dampier-Jeans på en hård opgave.

Når alle har sundet sig lidt oven på Rædslernes nat mødes Marion Dampier-Jeans efter to uger igen med de kendte par. Med sig har hun en besked fra det hinsides, der kan få enhver til at vakle i troen.

EPISODER: 12
SENDEDAGE: Søndag kl. 21.00 på TV3 PULS
PREMIERE: 8. september

Kilde: TV3 presse

Relaterede artikler

Back to top button