TV-Nyt

Efteråret på TV 2 Fri

TV 2 Fri ny TV 2 kanalPå mindre end tre måneder har Danmarks første fritidskanal, TV 2 Fri, fået et stort publikum og en solid seerskare, og kanalen er allerede på niveau med en række kanaler, der har været på tv-markedet i flere år. Og når TV 2 Fri igangsætter sin efterårsplan, bliver det med flere danske programserier, som bl.a. bringer seerne på tur og eventyr i Danmark.

I front for de nye, danske programserier står eventyreren Troels Kløvedal, vejrværten og naturgeografen Peter Tanev samt madentusiasterne Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm.

Herudover fortsætter naturligvis den daglige, direkte udsendelse ”Frihuset”, der siden premieren har været TV 2 Fris fyrtårnsprogram, og som står for en betydelig del af tv-seningen på kanalen.

– Modtagelsen af TV 2 Fri har været fantastisk og meget positiv. Omkring to millioner danskere har været forbi TV 2 Fri, som siden premieren 5. maj har givet seerne masser af oplevelser og inspiration inden for hobby, hus og have. Det forstærker vi til efteråret, hvor vi vi bl.a. tager seerne med rundt til kultur- og friluftsoplevelser i Danmark, siger kanalchef for TV 2 Networks, Maiken Wexø.

Troels Kløvedal på TV 2 Fri
Et af de nye programmer er ”Mit Danmark”, hvor det stolte skib Nordkaperen vender hjem til Danmark efter 35 år på de store oceaner. I programmerne deler Troels Kløvedal sin store kærlighed til fædrelandet med seerne og fortæller om sit syn på Danmark.

I løbet af sommeren 2013 er Nordkaperen på to togter rundt i alle danske farvande, og Troels Kløvedal besøger sine yndlingssteder og møder spændende danskere med noget på hjerte.

“Ude med snøren”
I den nye programserie ”Ude med snøren” vil vejrværten og lystfisker-entusiasten Peter Tanev dele sin passion for lystfiskeriet med seerne og med de lokale fiskere, han møder på sin tur rundt i landet.

Peter Tanev er uddannet naturgeograf og har en kolossal viden om danske naturfænomener, dyrenes adfærd og kulturhistorien i forskellige egne af landet, og derfor vil programmerne handle om meget mere end fisk.

”Danmarks bedste livret”
I den kommende programserie ”Danmarks bedste livret” rejser dommerne og madentusiasterne Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm rundt til forskellige landsdele i jagten på Danmarks bedste livret. I hvert program smager de sig gennem danskernes livretter, de møder andre madglade danskere og hører historier fra byerne, hvor de er, samt anekdoter om opskrifter og råvarer.

Danskerne er sammen med dommerne med til at udvælge de favoritretter, som skal dyste mod hinanden i en storslået landsfinale.

Foruden de danske programmer fortsætter TV 2 Fri med at sende de bedste internationale programmer om hobby, hus og have – især fra Storbritannien og Sverige.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button