TV-Nyt

Efteråret på 6’eren

film 6erenUdover masser af fodbold, så byder 6’eren i efteråret også på en række film og serier.

Film på 6’eren i efteråret

Der er action, øretæver, humor og masser af spænding i luften, når der er film for mænd. Oplev blandt andet ”Rambo 4”, ”Conan the Barbarian”, ”Kick-Ass”, ”Piranha”, ”The Hangover” og ”From Paris with Love”.

Serier på 6’eren i efteråret

SKROTJÆGERNE Den dynamiske trio Mike, Frank og Danielle drager rundt i hele Amerika i jagten på skrot, der kan forvandles til profit. Lykkes det for ”Skrotjægerne” at sælge deres skrot videre med fortjeneste?

HARDCORE PAWN Følg familien Gold, der ejer Detroits største pantelånerbutik. Her kommer alle slags mennesker, ofte med økonomiske problemer, hvilket for det meste betyder masser af konflikter og drama for familien Gold. Der omsættes for millioner, når familien Gold pantsætter alt fra guldtænder til gamle våben i ”Hardcore Pawn”.

EXTREME FISHING Den engelske skuespiller Robson Green er en ivrig lystfisker. Det skinner tydeligt igennem, når han rejser kloden rundt for at fange de største, de mærkeligste og ikke mindst de farligste fisk.

DIAMOND DIVERS Serien følger en besætning af dykkere fra Washington i jagten på diamanter. De sætter livet på spil, og de går all-in, når de frygtløse dykkere rejser til den berygtede Skeleton Coast ud for Sydafrikas kyst i jagten på diamanter i dybet.

Kilde: SBS Discovery

 

I samme kategori

Back to top button