TV-Nyt

Efterårets TV på Kanal 4, 5 og 6’eren

Discovery Networks Efterår 2015

Discovery Networks har løftet sløret for deres efterårsprogrammer og vi har samlet lidt omkring hvad du kan vente dig på Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren herunder.

Danmarks Ninja Warrior på Kanal 5

Danmarks Ninja Warrior Kanal 5
Foto: Discovery Networks

Den står på actionpacked underholdning og nervepirrende konkurrencer, når verdens vildeste forhindringsbane til efteråret indtager Kanal 5-skærmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ninja Warrior er navnet på banen, som allerede har gået sin sejrsgang igennem 18 lande. Kun fire i hele verden har besejret den, og nu er det danskernes tur til at vise, hvor meget ninja-blod, der ruller i de gamle vikinge-årer i ‘Danmarks Ninja Warrior’.

Her tager 121 kampklare mænd og kvinder udfordringen op i en benhård konkurrence om, hvem der når længst på den legendariske bane. Reglerne er simple: I hvert program skal deltagerne klare en ny del af banen, som naturligvis bliver sværere og sværere; de har kun én chance – klarer de det ikke, ryger de ud. Det hele rundes af med den storslåede finale, hvor det vil vise sig, hvor langt de danske deltagere kan nå på verdens vildeste forhindringsbane.

Pelle Hvenegaard og Christiane Schaumburg-Müller skal føre både deltagere og seerne gennem banens vilde strabadser. Pelle Hvenegaard kommenterer deltagernes kamp på banen, godt bistået af Kian Fonoudi, der er sportsvært på 6’eren – mens Christiane Schaumburg-Müller sørger for at tage godt imod de deltagere, der skulle dumpe undervejs. ‘Danmarks Ninja Warrior’ produceres af Nordisk Film og er Kanal 5’s svar på det originale Ninja Warrior-format, der begyndte i Japan og siden har holdt sit indtog i blandt andet USA, Sverige, Tyrkiet og England.

Fakta om Ninja Warrior-banen:
Banen består af tre dele, hvor den sidste – og som kun fire personer har klaret – er det legendariske tårn ”Mount Midoriyama”. Det tager syv dage at bygge banen, hvis skelet af ståltrosser ville være to kilometer langt, hvis man lagde dem på række. I forbindelse med selve optagelserne består crewet af cirka 100 personer, der arbejder på én og samme tid.

Danmarks Ninja Warrior har endnu ikke fået premieredato på Kanal 5.

Gitte Talks på Kanal 4

Gitte Talks Kanal 4
Foto: Discovery Networks

Intet emne er for skævt, og intet spørgsmål for upassende, når supermodellen og Hollywoodstjernen Gitte Nielsen får kendte og ukendte danskere på besøg i sit nye rørende, meget ærlige og konfronterende talkshow ‘Gitte Talks’.

I ‘Gitte Talks’ sættes de helt store følelser i spil, og der er grobund for både smil og tårer, når emner som afhængighed, sugardating, utroskab, manipulation og vold i parforholdet, mobning og kærlighed uden alder sættes i spil. Gitte har på forhånd inviteret kendte som ukendte gæster i studiet – hvor den livskloge vært hellere end gerne øser af egen erfaring, på godt og ondt.

Gitte kender til dét at stå ansigt til ansigt med livets dæmoner, og hun tør tale ærligt om alt. Hun brænder for at bruge sine egne erfaringer og for at hjælpe almindelige danskere videre i livet med forståelse, kram og kærlige ”los i røven”. Alt sammen som aktiv hjælp til selvhjælp, når store livskriser eller dagligdagsdilemmaer overtager.

Kendte ansigter gør i den grad også deres entré hos Gitte Nielsen i sofaen. De er inviteret, fordi Gitte gerne vil lære dem bedre at kende. Så på bedste Gitte Nielsen-manér opsøger hun i forvejen ‘almindelige’ danskerne på gader og stræder for at lære mere om showets kendte gæster og undersøge nærmere, hvad de er kendt for, inden selvsamme kendis kommer på besøg i studiet.

Find ud af hvad der bliver sagt af spændende ting om Jesper Skibby, Emil Thorup, Suzanne Bjerrehuus, Julie Zangenberg, Dennis Knudsen og Mia Lyhne m.fl., når de sætter sig i sofaen hos Gitte Nielsen i ‘Gitte Talks’.

Gitte Talks på Kanal 4 fra Tirsdag den 25. august kl. 21.00

Janus og Skyggedanmark

Janus og Skyggedanmark Kanal 5
Foto: Discovery Networks

Ny, nærværende dokumentarserie, hvor Janus Bakrawi tager seerne tættere på en dansk virkelighed, som de færreste kender til. Her leves livet på kanten. Her leves livet fyldt med umenneskelige valg og svære situationer. Her leves livet i skyggen.

I Kanal 5’s nye dokumentarserie ‘Janus og Skyggedanmark’ opsøger skuespilleren Janus Bakrawi danskere, som lever et liv i skyggen. Danskere, hvis historier normalt aldrig bliver fortalt. Historier, der viser en anden side af det Danmark, de fleste af os kender.

Som når Janus følger den unge kvinde, der lever i skjul for sin familie, fordi den vil tvinge hende til ægteskab med en fremmed mand; faderen, hvis søn hængte sig i en fængselscelle, og som derfor har taget kampen op imod et – efter eget udsagn – brutalt fængselssystem, som han klandrer for sønnens død; eller danskeren, der bevæger sig på kanten af den danske lovgivning for at kæmpe for demokratiet i Irak.

Der, hvor kameraet normalt bliver skubbet væk og døren smækket i, har Janus en helt speciel evne til at komme ind og få folk i svære situationer til at tale. I hvert program følger Janus en ny person, som han med empati og sympati får til at åbne op og give et sjældent indblik de udfordringer, de står ansigt til ansigt overfor. Janus bruger sig selv og sine erfaringer i programmet – han undrer sig, og stiller selvfølgelig også de kritiske spørgsmål.

”De fortæller mig deres historie og viser de mange svære udfordringer, som de dagligt kæmper med. Og som jeg synes, de ansvarlige bør stå til regnskab for.” – Janus Bakrawi.

Janus og Skyggedanmark har endnu ikke fået en premieredato på Kanal 5.

Eftersøgt – med Kristian Bech på Kanal 5

Eftersøgt med Kristian Bech
Foto: Discovery Networks

For første gang nogensinde forsøger et tv-hold med en tidligere politimand i spidsen at opspore verdens mest eftersøgte personer: Dem, der står på Interpols liste. En liste, der tæller voldsmænd, narkohandlere, bedragere og mordere. Lige nu tæller listen cirka 45 personer; og det er nogle af disse personer, Kristian Bech forsøger at finde.

På baggrund af en omfattende research i Danmark, rejser 39-årige Kristian Bech ud i verden for at opspore personerne bag navnene på listen. I hvert program forsøger han at opspore en ny person, og målet er klart: Kristian Bech vil gøre det, ingen politimyndighed i hele verden har formået. Han vil finde de eftersøgte og opfordre dem til at tage tilbage til Danmark og stå til ansvar.

Programmerne er højspændt reportage-tv, hvor seerne på nærmeste hold får mulighed for at følge Kristian Bechs dramatiske jagt efter verdens mest eftersøgte mennesker over hele kloden. Kristian Bechs jagt bringer ham i kontakt med miljøer langt fra de fleste danskeres hverdag lige fra Thailands prostitutionsverden til Tvind-toppens liv på første klasse.

Og jagten bringer gang på gang nye og overraskende oplysninger for dagen. Hvordan bor Mogens Amdi Petersen virkelig? Og kan det virkelig passe, at en internationalt eftersøgt bor 10 kilometer fra den danske grænse. Det, og meget mere, finder ‘Eftersøgt – med Kristian Bech’ svaret på.

Eftersøgt – med Kristian Bech på Kanal 5 fra Onsdag den 26. august kl. 21.00

Danmarks næste Topmodel på Kanal 4

Danmarks næste topmodel
Foto: Discovery Networks

Cecilie Lassen står for første gang i spidsen, når sjette sæson af ‘Danmark næste Topmodel’ skydes i gang på Kanal 4. En sæson, der udover ny vært også byder på ægte drengerøve og perfekte parisernumser.

For første gang nogensinde bliver Topmodel-podiet i år ikke kun betrådt af høje stiletter. Som noget helt nyt er konkurrencen åbnet for drenge, der vil kæmpe på lige vilkår med pigerne om den eftertragtede titel.

I selskab med de erfarne Topmodel-eksperter Uffe Buchard og Jesper Thomsen har Cecilie fundet frem til en super stærk trup bestående af 18 modelaspiranter, der udover udseendet også har fysikken i orden. Sundhed spiller nemlig en vigtig rolle i denne sæson, hvor deltagerne som det første gennemgår et sundhedstjek, der lever op til modebranchens etiske regelsæt. Cecilie og hendes meddommere skal være fuldstændig sikre på, at modellerne fysisk og mentalt kan klare benhårde udfordringer i form en forførende fotoskydning i undertøj på en strand i bidende blæst; en krævende musikvideo-optagelse med Kesi, en søgen efter de mest eksplosive indre aggresioner i selskab med Oliver Bjerrehuus  – og naturligvis den benhårde kamp om at vinde de eftertragtede kampagner for Arla og Ellos.

I sjette sæson af Kanal 4’s populære modelkonkurrence er det altså alles kamp mod alle. Titlen ‘Danmarks næste Topmodel 2015’ bliver den dreng eller pige, som ifølge dommerne kan få den allerstørste modelkarriere. Udover den eftertragtede titel løber vinderen også med en modelkontrakt hos Unique Models, en forside og stor modeserie for magasinet Cover og endelig en to-årig international kampagne for det danske hudplejefirma Beauté Pacifique.

Danmarks næste Topmodel har endnu ikke fået premieredato på Kanal 4

5. HALVLEG på Kanal 5

5. HALVLEG Kanal 5
Foto: Discovery Networks

Crazy konkurrencer, sportsstjerner på glatis og komikere i topform. Kanal 5’s nye, store gameshow ætter barren højt for actionpacked underholdning.

Tonen er uformel, selvironisk og iklædt et strejf af omklædningsrum, når ‘5. HALVLEG’ indtager Kanal 5 til efteråret. Her teamer nogle af Danmarks største sportsstjerner gennem tiderne op med en række af landets bedste komikere i en utraditionel sportsquiz, hvor det handler mere om at være med end at vinde.

Værten Carsten Bang sidder for enden af bordet, når to hold bestående af komikere og sportsfolk konkurrerer mod hinanden i alt lige fra faldskærmsudspring og synkronsvømning til skæve spørgsmål om skælshampoo og Bendtners fartbøder. Og værten fører selv an, når han udfordrer sine holdkaptajner og gæster i deres talenter – eller mangel på samme – inden for sportens verden.

Komiker Jesper Juhl og tidligere cykelrytter Jesper Skibby har en fast plads på hver sit hold. Hver uge får de nyt følgeskab af de største nuværende og tidligere sportsfolk lige fra Niclas Bendtner, Jeanette Ottesen og Bo Spellerberg til John Faxe Jensen og Michael Maze. Som komiske modstykker kommer blandt andet Lise Baastrup, Rasmus Bjerg og Nicolaj Kopernikus forbi.

‘5. HALVLEG’ bygger på det originale, engelske format ”A League of Their Own”, der har kørt på SKY i ni sæsoner med James Corden som vært, Jamie Redknapp (fodboldspiller) og Andrew Flintoff (cricketspiller) som holdkaptajner.

Gæster i studiet fra sportens verden: Niclas Bendtner,  Lars Krog Jeppesen, Jeanette Ottesen, Bo Spellerberg, Tina Lund, Hans Lindberg, John Faxe Jensen, Henrik ”Store” Larsen, Lotte Friis, Eskild Ebbesen, Nicki Pedersen og Rikke Hørlykke.

Øvrige gæster: Rasmus Botoft, Lars Hjortshøj, Rasmus Bjerg, Lasse Rimmer, Nicolaj Kopernikus, Tobias Dybvad, Andreas Bo, Martin Høgsted, Jonas Schmidt, Mikael Wulff og Nikolaj Stokholm. Komikerne Uffe Holm og Lise Baastrup er tilbagevendende gæster i studiet.

5. HALVLEG har endnu ikke fået en premieredato på Kanal 5

De 3 Wichmanns på Kanal 4

De 3 Wichmanns Kanal 4
Foto: Discovery Networks

Følg Amalie og hendes to brødre, der lever det søde liv i Hollywood med masser af stjernestøv og røde løbere – langt fra barndommens Falster. Her tilbringer de det meste af døgnet sammen og arbejder på deres nye kollektion, når tiden tillader det. For selvom det tætte trekløver let lader sig distrahere af de mange fristelser i filmstjernernes hovedstad, er de nødt til at tjene nogle penge for kunne fortsætte med at leve drømmen under de californiske palmer.

Siden de tre søskende flyttede fra Danmark til Hollywood for at gøre deres brand “Forrest & Bob” verdenskendt, har det været så som så med arbejdsindsatsen. Men nu er det på tide at stramme op. For selvom det ikke er arbejde, der står højest på ønskesedlen i Wichmann-familien, er de tre søskende nødt til at gøre en indsats for at kunne blive i Hollywood.

Kanal 4 kommer helt tæt på de tre Wichmanns i en underholdende dokumentarserie, mens de forsøger at færdiggøre deres nye ”Forrest & Bob”-kollektion. Et svært projekt, når man hedder Wichmann til efternavn og lever livet to the max med masser af jetset-events i Hollywood, hvor den medfødte Falster-charme får dem i selskab med Hollywoodstjerner som Jonas Brothers, Fabio og Justin Bieber.

Se om Joachim, Adam og Amalie bliver færdige med kollektionen til tiden, når Kanal 4 til efteråret giver et underholdende indblik i de tre charmerende søskendes Hollywood-hverdag.

De 3 Wichmanns
Amalie, 25 år, er tidligere model og professionel networker. Hun er på fornavn med stjernerne og skaffer invitationer til de helt rigtige jetset-arrangementer, hvor de tre Wichmanns promoverer deres brand ”Forrest and Bob”.
Adam, 27 år, er midterbarn og med egne ord familiens klippe. Han får ting til at ske og er ”Forrest & Bob”s selvudnævnte chef, designer, sekretær, tech guru og it-medarbejder.
Joachim, 30 år, er firmaets selvudnævnte boss, familiens storebror og planlægger. Han er glad for orden, to-do lister og piger med model-lange ben.

De 3 Wichmanns har endnu ikke fået premieredato

Nyskilt på Kanal 4

‘Nyskilt’ er tilbage med en serie om det turbulente liv midt i – og lige efter en skilsmisse. Vi følger en gruppe udvalgte kvinder helt tæt på, når de hudløst ærligt fortæller om deres op- og nedture.

Vi møder Katrine, der fik sin drøm om familie opfyldt. Hun blev gift med Marie, og de fik en datter. Men det trivielle liv som familie dræbte romantikken i forholdet.

Heidi har gennem 20 år været en loyal hustru. Hun har passet hjemmet og to døtre, mens manden tjente pengene. Der var ikke meget kærlighed i forholdet, og til sidst valgte Heidi en skilsmisse. Nu står hun uden en krone på lommen og uden et sted at bo.

Henriette fik sit drømmebryllup med prinsen på den hvide hest, men noget gik galt. Hendes mand var ikke den samme, efter at han kom hjem fra sin tid som udsendt i Afghanistan, og nu sidder hun alene tilbage  – forladt og forvirret.

Og så fortsætter vi med at følge både Laila og Jannie fra første sæson. Laila er kommet videre i livet, men hun savner stadig den tryghed som ægteskabet med gav hende. Jannie har endelig lagt det voldelige ægteskab bag sig, men slås stadig med et dårligt selvværd. Så nu skal der gøres op med fortiden.

Premieredatoen er endnu ikke fastlagt.

De unge mødre på Kanal 4

Med 20 sæsoner bag sig er de ‘De unge mødre’ nærmest en institution i dansk tv-sammenhæng. Som Danmarks længst kørende reportageserie har programmet i over 10 år tegnet et billede af tilværelsen som ung mor på godt og ondt.

Hvad end der har været tale om fødsler, bryllupper eller breakups, så har Kanal 4 altid været med på sidelinjen. Og det fortsættes der også med i den nye sæson 21 – denne gang går de dog lige et skridt tættere på!

Udstyret med et confession-kamera vil de unge mødre nemlig i år selv optage deres allerinderste tanker og følelser, og dermed giver de seerne mulighed for at få en bid af de unikke øjeblikke og for alvor mærke den sindstilstand, som den unge mor befinder sig i lige nu og her.

Udover de faste kendinge fra programmet byder ‘De unge mødre’ også velkommen til tre nye ansigter: Spelt- og økologi moderen Martinna på 21 år, 21-årige Malene, der er mor til to sammen med kæresten Thomas og sidst, men ikke mindst, Nadia-Shila på 19 år. Hun er single og har et barn sammen med ekskæresten Jannick.

De unge mødre på Kanal 4 fra Tirsdag den 25. august kl. 20.00

Politijagt på Kanal 5

Kanal 5 går til efteråret ind i sin 13. sæson af ‘Politijagt’. Her får Vlado besøg af en amerikansk betjent, der skal lære det danske færdselspolitis arbejdsmetoder, og som derfor er med på passagersædet, når Vlado afslører narkotikapåvirkede og berusede billister og ekstreme fartsyndere.

Som noget helt nyt, er vi i denne sæson med på sidelinjen, når en helt særlig patrulje sætter ind ved et af brandpunkterne i den københavnske trafik. Betjentene i Task Force Pusher Street presser handlen med narkotika på Christiania ved at sætte en stopper for dem, der kører påvirkede til og fra Staden.

‘Politijagt’ følger også færdelsbetjentene Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi samt Peter og Jørgen fra Nordsjællands Politi, når de stopper de tusindvis af tankeløse bilister, der hvert år med ’ hovedet under armen’ sætter egne og andres liv på spil i trafikken.

Politijagt på Kanal 5 fra Onsdag den 26. august kl. 20.00

Efterårets film på Kanal 5

Plakaten rummer blandt andet det Oscar-slugende boksedrama ‘The Fighter’ om brødrene Mickey og Dicky, spillet af Christian Bale og Mark Wahlberg, action-thrilleren ‘Olympus has Fallen’ hvor Secret Service-agenten Mike, spillet af Gerard Butler, efter en tragisk ulykke er blevet degraderet, men pludselig alligevel er den eneste, der kan afgøre Amerika og den frie verdens fremtid.

Derudover står dramaet ‘Now You See Me’ med Woody Harrelson og Morgen Freeman, samt komedien ‘The Big Wedding’, hvor Robert de Niro og Diane Keaton spiller det aldrende skilsmissepar Don og Elli, der bliver genforenet til deres søns bryllup, også på listen over gode film, man kan lune sig med indenfor til efteråret.

Endelig er alle Star Wars-filmene fortsat en del af Kanal 5’s katalog, så der er lagt op til et forrygende efterår i filmenes tegn.

Film og serier på Kanal 4

Steven Spielberg står bag den nye Kanal 4-serie ‘Red Band Society’, der med et kuld unge upcoming skuespillere tager lægegenren til nye højder. Ocean Park Hospital i Los Angeles danner rammen for en gruppe indlagte teenagere, og her håndteres de alvorlige sygdomme med humor og hjælp fra uventede venskaber. ‘Red Band Society’ er baseret på en prisvindende spansk dramaserie, og har blandt andet Oscar-vinder Octavia Spencer på rollelisten.

‘Red Band Society’ danner sammen med hit-lægeserien ‘Greys hvide verden’, der i løbet af efteråret går ind i sin 12. sæson, ‘Medical Night’ til stor fornøjelse for Kanal 4’s trofaste seere. Derudover er der til efteråret også gensyn med de fire sexede og modige veninder fra ‘Mistresses’.

Der er fokus på de stærke kvinder i efterårets film på Kanal 4. Relationer, individ og familieforhold samt suveræne skuespillerinder som Sandra Bullock og Julianne More er omdrejningspunkterne i dramafilmene ‘The Blind Side’ og ‘People Like Us’. Kanal 4’s seere kan også følge kærlighedens uransagelige veje i ‘Crazy, Stupid, Love’, der blandt andet har Ryan Gosling på rollelisten, og mærke livets op og nedture i ‘Chloe’, hvor Julianne Moore spiller Catherine, der mistænker sin mand for at have en affære.

Banshee på 6’eren

6’eren går blandt meget andet efteråret i møde med nye afsnit af den rå dramaserie ‘Banshee’, med danske Ulrich Thomsen på rollelisten som den lyssky ’forretningsmand’ Kai Proctor. Serien tager sit udgangspunkt i den lille by Banshee, hvor vold, korruption og bagvaskelse er en del af hverdagen – og hvor amish-kulturen møder indianersamfundet. Straffefangen Lucas Hood opsøgte i sin tid byen for at finde sin ekskæreste Carrie, og snød sig ved samme lejlighed til identiteten som byens sherif. Banshee er stadig præget af voldsomme op – og nedture, men da en indianerpige bliver bestialsk myrdet, lægger mørket sig for alvor over det lille samfund.

I samme kategori

Back to top button