Streamingnyt

Efterårets reality på hayu

Når regnen slår mod ruden, aftnerne er kolde og grå, og yndlingssokkerne er trukket på efter en lang dag, er det mere end fristende at drømme sig væk til fx virkeligheden i Los Angeles hos Kardashian-Jenner familien eller at tage på sejltur på en luksusyacht i Caribien med crewet fra Below Deck. Det er heldigvis alt sammen muligt dette efterår på reality streamingtjenesten hayu, hvor bl.a. reality-succes nummer ét Keeping Up With the Kardashians er tilbage med nye afsnit hver mandag – men også meget meget mere end det!

Her er nogle af de nyheder, som vi kan glæde os til på hayu dette efterår:

Keeping Up With the Kardashians sæson 15

Den nye sæson med velsagtens en af verdens mest kendte familier har været længe ventet. Sæson 15 havde premiere i starten af august, og hen over efteråret vil et nyt afsnit i serien med bl.a. vanligt fokus på drama, jetset-liv og, ikke mindst, på de nye små medlemmer af Kardashian-Jenner familien kunne nydes hver mandag på hayu.

Married to Medicine sæson 6

Til september vender Married to Medicine også tilbage med et sjældent indblik i, hvordan man lever og overlever, når man er ”Married to Medicine”. Der er på forhånd varslet drama i forholdene mellem seriens deltagere, og det er spændende, hvilke venner, der forbliver venner, og hvilke forhold, der har brug for en ekstra dosis medicin eller måske endda kunstigt åndedræt. Married to Medicine er tilbage på hayu den 3. september 2018.

Model Squad Mange unge drømmer om at få en karriere som model. Men den helt nye docu-serie Model Squad sætter fokus på, at livet som model ikke bare er glimmer, glamour og dyre vaner, når serien følger en gruppe supermodeller i medgang og modgang på catwalken og foran kameraet. Model Squad har premiere på hayu den 5. september 2018.

Below Deck sæson 6

Er du også faldet pladask for historierne fra luksusyachten og dens crew, der sejler Caribien tynd, så kan du roligt glæde dig til starten af oktober, hvor den helt nye sæson af Below Deck rammer hayu – komplet med ny yacht i luksusklassen og nyt crew. Sæsonen har fans af serien ventet længe på. Men de har dog indtil sæsonpremieren kunnet søge trøst i seriens spin-off Below Deck: Mediterranean. Below Deck sæson 6 får premiere på hayu den 3. oktober 2018.

Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers

Er det ikke luksuslivet, champagne og varme himmelstrøg, der lokker til skærmen, så er efteråret også tid til et gys, når serien Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers kommer som boxsæt på hayu til efteråret. Serien handler om teenageren Jessica Chambers mystiske død i Mississippi i 2014 og sætter sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med den unge kvinde, der blev overhældt med benzin og antændt. Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers kan ses som boxsæt på hayu fra den 21. oktober 2018.

Herudover byder de kommende måneder på hayu også på følgende nyheder:

5. september: Flipping Out sæson 11

10. september: Ashlee & Evan

11. september: Unanchored

15. september: The Disappearance of Crystal Rogers (boxsæt)

5. oktober: Welcome to Waverly

20. oktober: Buying Blind

20. oktober: Get a room with Carson and Thom

20. oktober: Sweet Home Oklahoma sæson 2

Streamingtjenesten hayu er 100 % reality TV med subscription video-on-demand (SVOD) udbudt af NBCUniversal International. Tjenesten koster 49,- om måneden uden binding får man adgang til alt indholdet på hayu

Kilde: hayu presse

I samme kategori

Back to top button