TV-Nyt

Efteråret på TV3 kanalerne

TV3 efterår 2015Vi har fået information fra TV3 om deres efterårsnyheder. Læs mere herunder.

Flyt eller forny på TV3

flyt eller forny tv3

I dette nye stærkt underholdende boligprogram konkurrerer den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, med den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Rasmus Larsson er ekspert i at få det bedste ud af danskernes hjem, hvorimod Lars Elbæk er suveræn til at sælge boliger. Og de to herrers egoer matcher – som minimum – deres kompetencer.

Designer Rasmus Larsson og ejendomsmægler Lars Elbæk tager arbejdshandskerne på over for familier, der har problemer med deres bolig. Normalt ville familien måske nok kigge sig om efter en ny bolig, men er det nu også den rigtige vej at gå? Måske fornyelse er vejen frem?

Rasmus Larsson vil gøre alt for at få familien til at tænke i fornyelse, ændringer og kreative løsninger, mens Lars Elbæk kun har ét i hovedet: Ud af vagten – flyt!
Når både Lars og Rasmus har gjort deres, er det op til familien at bestemme, om de vil flytte eller forny. Og for de to selvsikre konkurrenter er der mere end en potentiel handel på spil – for der venter en straf til den, der ikke finder på den bedste løsning.

Se hvordan det ender – både for familien, der i sidste ende skal træffe en stor beslutning og ikke mindst for de to selvsikre kamphaner, der virker som om, at de aldrig har hørt om ordet ’nederlag’.

Flyt eller forny er underholdning i topklasse for hele familien.

Bikini Island på TV3

Bikini Island TV3

Claudia Rex er ny vært på TV3 i efteråret. Hun står i spidsen for den nye realitysatsning ”Bikini Island”, hvor 12 unge mennesker slippes løs på to rivaliserende øer i Cambodia. Venskab og troskab er nøgleordene, hvis deltagerne vil overleve – og vinde Bikini Island.

Der er for alvor fokus på det taktiske spil i reality programmet Bikini Island, hvor 12 unge mennesker bliver sat sammen på to rivaliserende øer i Cambodia. Det gælder om at bo på den ø, hvor der er flest gæster. Med andre ord: Det handler om altid at være på den største ø.

Men det er ikke helt så enkelt at gennemskue de andre deltagere og sikre sin egen overlevelse. Det finder deltagerne hurtigt ud af, når vores værtinde Claudia Rex sætter scenen og reglerne for deltagerne. Nogle af beboerne har et helt speciel bånd, der allerede fra start bliver sat på prøve.

På de to øer, kaldet Pink ø og Blå ø, vælges der hver uge en hersker, der har flere privilegier og større magt end resten af beboerne på øen – MEN kun tiden vil vise, om det er en fordel. Hver uge ankommer nye øboere, der er klar på at prøve lykken på Bikini Island. Om den nye øboer bliver bosat på Pink eller Blå ø, er faktisk op til personen selv, da de eksisterende beboere skal bejle og charmere sig ind på den nye deltager og så ellers krydse fingre for, at det lige netop er deres ø, der bliver valgt. Hver uge er der ”vennevalg”, hvor beboerne skal vælge, hvilken ø de vil bo på. Den største ø kan ånde lettet op, mens den lille ø må se i øjnene, at de skal stemme om, hvem der skal bortvises fra Bikini Island. En ubarmhjertig udstemning, hvor sandheden om venskab kommer frem i dagens lys. Og hvor man for alvor ser sine medspilleres sande ansigt.

Bikini Island er et dramatisk spil om magt og evnen til at manipulere sig igennem 24 programmer for til sidst at være ‘last man/woman standing’.

Blomster til Stjernerne på TV3 Puls

blomster til stjernerne TV3 Puls

Blomster til Stjernerne er talent, passion og hård konkurrence.

Camilla Ottesen er vært, når tre hold af Danmarks dygtigste florister kæmper om at blive hyret af en kendt dansker, der efterspørger en ekstraordinær blomsterudsmykning til et kommende arrangement.

I seks studieprogrammer dyster de kække nordjyske drenge, de selvsikre københavnerpiger og det glade provinspar på design, hurtighed og kreativitet. Dekoratørerne kommer på hårdt arbejde og får testet samarbejdsevnerne samt deres evner inden for avanceret blomsterkunst, når blandt andre Master Fatman, Adam Duvå Hall og Alexander Kølpin skal bedømme deres arbejde og udpege en vinder. Halvvejs i hvert program må et hold forlade konkurrencen, for der er kun plads til to hold i programmernes anden og afgørende dyst. Det endelige vinderhold får lov at udføre jobbet for den kendte dansker og skal derfor lave: “blomster til stjernerne”

Det er flot, det er sjovt og det er fascinerende.

Blomster til Stjernerne – premiere den 19/8 klokken 21:00 på TV3 Puls.

Jagten på TV3

Jagten TV3

I en ny undersøgende dokumentarserie går TV3 på jagt efter kriminelle. Alt fra børnelokkere, narkohandlere og mordere kommer under luppen, når TV3 og Ekstra Bladets Miki Mistrati afslører, hvordan nogle kriminelle tilsyneladende slipper af sted med deres forbrydelser. Seerne er med hele vejen – fra de første spor til konfrontationerne med gerningsmændene.

Opsigtsvækkende afsløringer og konfrontationer er hovedingredienserne i TV3’s nye dokumentarserie ’Jagten’. Vi går på jagt efter kriminelle, som lovens lange arm endnu ikke har formået at få fat i.

Det sker i samarbejde med Ekstra Bladet og avisens erfarne graverredaktion med den prisvindende dokumentarjournalist Miki Mistrati i spidsen.

– Jeg har været ude i en situation, hvor jeg virkelig har været angst for, hvad der ville ske med mig og min fotograf. Jeg er blevet truet med bank en enkelt gang, men det forblev heldigvis en trussel. Ellers løber skurkene ofte sin vej, når de ser vores kamerahold. Så det handler om at have gode løbesko, fortæller Miki Mistrati om det til tider farlige arbejde i forbindelse med optagelserne til ’Jagten’.

I ’Jagten’ afslører vi og konfronterer alle typer af kriminelle fra børnelokkere til narkohandlere og mordere – også i sager, hvor myndighederne for længst har givet op.
For nogle kriminelle har tilsyneladende frit spil. Eksempelvis når dine børn er i fare på nettet, hvor gerningsmænd kan gemme sig bag anonyme og falske profiler – og når mordere slipper af sted med deres gerninger, fordi de flygter ud af landet.

’Jagten’ er undersøgende journalistik, nervepirrende konfrontationer og tankevækkende afsløringer af kriminelle miljøer i Danmark. Følg Miki Mistratis hæsblæsende jagt på forbrydere på TV3 til efteråret!

Rædslernes Nat på TV3.

Den ene vil gerne tro, mens den anden nægter, når Camilla Ottesen fører to kendte danskere til nogle af Danmarks mest hjemsøgte steder for at få udfordret hver deres faste overbevisning om eksistensen af ånder og en paranormal verden.

Der er mere mellem himmel og jord – eller er der? I Rædslernes Nat tilbringer to kendte danskere en nat på et sted, der er kendt for at være hjemsøgt. Den ene tror på overnaturlige fænomener – den anden er skeptisk. Men når mørket falder på, og uhyggen kravler frem fra de mørke kroge, sniger tvivlen sig ind hos dem begge.

I løbet af denne sæson bliver kendte danskere i form Jackie Navarro, Therese Glahn, Silas Holst, Karl Bille, Pernille Aalund, Jim Lyngvild, Kira Eggers og Rikke Gøransson, Lise-Lotte Lohmann, Anne Louise Hassing, Marie Carmen Koppel og Janus Bakrawi sluppet løs i tusmørket på steder, hvor der måske – måske ikke – er overnaturlige kræfter på spil.

Allerede i første program bliver en af de kendte danskere overvældet. Therese Glahn og Jackie Navarro skal forsøge at opnå kontakt til den åndelige verden på Selsø slot. Et sted som ifølge vidneberetninger hjemsøges af en hvid dame og huser store fester med genfærd som gæster. Mediet Marion Dampier-Jeans har tilrettelagt tre natlige missioner på slottet, og de to modige deltagere slippes løs på egen hånd. Men natten skal vise sig at byde på flere uhyggelige overraskelser. Allerede under den første mission overmandes Jackie af et voldsomt angstanfald og må genoverveje sin deltagelse i det uhyggelige eksperiment. Og dramatikken fortsætter, da Therese og Marion bliver uenige om hvorvidt det overhovedet er i orden at påkalde de åndelige energier.

Glæd dig til Rædslernes Nat på TV3 til efteråret – det er uhyggelig god underholdning

Familien på Bryggen sæson 8

8. sæson af Familien fra Bryggen rammer TV3 til efteråret.

Danmarks mest farverige familie er tilbage. Linse, Stephanie og Ann – også kendt som Nokke, Geggo og Mopper – og deres altid spektakulære omgangskreds i form af blandt andre Lebbe Lone, Moster Niller, Burger og ikke mindst alle de firebenede – er din garanti for fantastisk underholdning.

Og hvilken sæson vi har i vente. De store historier står i kø:

Geggo er gravid. Alt er i den skønneste orden, og både Geggo og kæresten Cengiz glæder sig helt vildt. Vi følger forløbet – helt tæt på.

Didde gør comeback. Linse har på det sidste gået og tænkt på Didde, og hun savner det venskab, de havde sammen. Men Didde har rykket teltpælene til Jylland, og er hun overhovedet interesseret i at genoptage kontakten med Linse? Linse er bekymret for, at Didde er gået hen og blevet kedelig, og kan de overhovedet genfinde gnisten, hvis de mødes?

Pixie på vippen? Linse og Stephanie har fået mere end nok af Pixie og prøver efter alle kunstens regler at overtale Mor Ann til at skaffe sig af med hende. Mor Ann kan godt se fordelene ved et liv uden Pixie, men hun elsker Pixie så højt, at det samtidig er umuligt for hende at overveje et nyt hjem til hende. Derfor må Stephanie og Linse tage ufine metoder i brug i deres forsøg på at overtale Mor Ann. Er det sådan, det skal slutte for Pixie?

Lebbe Lones hemmelighed. Lebbe Lone har en hemmelighed, som hun kun vil fortælle Linse i Eiffeltårnet i Paris. Linse er nysgerrig, men ligefrem at tage til Paris med Lone…er det nu også tvingende nødvendigt? Linse vil finde på noget andet for at få hemmeligheden ud af Lone.

Hvad kan vi sige mere? Familien fra Bryggen er 12 torsdage med tårnhøjt humør, varm hygge og suveræn underholdning.

Politiaktionen

Politiaktionen TV3

I TV3’s nye politiserie ’Politiaktionen’ kommer vi helt tæt på politiets arbejde, når vi er med dem på aktioner, razziaer og specialindsatser rundt omkring i de forskellige politikredse i Danmark. I hvert program følger vi en politikreds og deres meget forskellige aktioner.

Vi begynder på Bornholm, hvor årets folkemøde er en kæmpe begivenhed, men desværre også et muligt dansk terrormål. I Danmarks største fælles politiaktion mod terrorisme er over 500 politifolk fra hele Danmark rejst til øen for at hindre eventuelle terrorangreb på dansk jord. Vi er med før, under og efter aktionen på Bornholm.

Sommeren igennem bliver vi på Bornholm, hvor vi både følger indsatsen mod spiritus og narkokørsel og politiets forebyggende indsats på området, og vi er også med, når politiet laver målrettede aktioner i nattelivet.

I Odense skal vi med, når politiet planlægger en storstilet færdselskontrol, hvor flere specialenheder slår til på samme tid. Vi følger den omfattende kontrolindsats fra politiets side og er med på alle poster rundt omkring på Fyn.

”Politiaktionen” er intenst tv med fokus på politiets udfordrende arbejde.

Robinson Ekspeditionen 2015 på TV3

24 modige danskere – 12 par. Unge, fuldvoksne, ældre – alle med deres udkårne ved sin side.

Suveræne Jakob Kjeldbjerg for 11. gang – passioneret, erfaren og i sit livs form.

Sult, fysik, intelligens, social og taktisk snilde, rævekager, ild, vand, hav, åben himmel og den stærkeste menneskelige følelse af alle udgør elementerne i Robinsons Ekspeditionens 17. kapitel.

Men vil kærlighed være brugbart på vejen mod målet? Eller vil kærlighed stå i vejen? Vejen dertil er meget lang og exceptionelt udfordrende.

Der er kun én vinder af Robinson Ekspeditionen 2015 og førstepræmien på 500.000 kroner. Vinderen er den, der stadig står. Den sidste, der kæmper. Vinderen har lidt fysisk og mentalt og vil aldrig nogensinde glemme dengang, hun eller han triumferede i Robinson Ekspeditionen.

Hvad gør du, når valget står mellem dig selv og din nærmeste? Og er du nu sikker på, at det er det rigtige valg?

Robinson 2015 er knivskarp underholdning, vild action, rå overlevelse og kærlighed mellem to personer. Og kærligheden skal stå sin prøve.

Gumball3000 på TV3

Gumball3000 blev skudt i gang i Stockholm og efter tusindevis af hæsblæsende og festlige kilometer endte de farverige deltagere i Las Vegas – TV3 var med hele vejen.

TV3-værten Adam Duvå Hall og rapperen Clemens tager i seks afsnit seerne med på roadshow og helt ind i Gumballs forunderlige verden af jetsettere, Hollywood-skuespillere, tv-personligheder og sportsstjerner.

Adam og Clemens, som under eventyret med Gumballs magiske univers finder ud af, at de faktisk har en fælles fortid fra ungdomsårene, støder på mange udfordringer, og de møder et hav af kendte deltagere, ligesom de møder en række ukendte mennesker, der har store personligheder – og ikke mindst fede biler! De møder blandt andre Maximillion Cooper, grundlæggeren af Gumball3000, Dolph Lundgren, svensk Hollywoodstjerne, Tony Hawk, verdens mest kendte skateboarder, Lewis Hamilton, formel 1 stjerne – og mange flere …

Rallyet startede i den svenske hovedstad Stockholm og gik over Oslo, København, Amsterdam, Reno, San Francisco og Los Angeles for at slutte i verdens største spilleby – Las Vegas. I år deltog cirka 120 biler af meget blandet beskaffenhed – lige fra de dyreste sportsvogne til helt almindelige biler og sågar en husvogn. Og det samme gælder de deltagende hold – der er alt fra den rige unge med en Ferrari til skønne og skøre personligheder, som bruger Gumball 3000 til at afholde årets fest.

Adam og Clemens får i de seks udsendelser en del forskellige biler at køre i. De starter i en Range Rover, før de kaster sig ind i en Audi Q7. Og i USA er det en Dodge Charger, der skal fragte de to sikkert igennem Gumball3000.

Luksusfælden

Den økonomiske krise har kun lige sluppet sit tag i Danmark, men i Luksusfældens 15. sæson møder vi danske familier, der alligevel har ladet overforbruget herske i årevis. Et overforbrug, der har store personlige omkostninger for familierne, hvor især egoismen står i vejen for en holdbar privatøkonomi. Derfor skruer Luksusfældens eksperter bissen på og går endnu hårdere til deltagernes hensynsløse tilgang til penge.

Egoismen når nye højder i denne 15. sæson af Luksusfælden på TV3. Vi møder eksempelvis et par fra Jels, der venter barn sammen, men hvor den kommende far nægter at dele sine penge og insisterer på at bruge dem på egne interesser – i stedet for at hjælpe til med den skrantende økonomi og de mange kreditorer. I Helsingør drømmer Camilla og Mike om et storslået bryllup, men de er meget langt fra at kunne finansiere det – blandt andet fordi Mike bruger flere tusinde kroner på bamseautomaterne på Bakken, selv om elselskabet truer med at slukke for strømmen i parrets lejlighed.

Hvor langt er parrene villige til at gå for at redde både økonomi og parforhold? Og kan det overhovedet reddes? Det er blandet andet det, Luksusfældens tre eksperter skal hjælpe med til at rådgive om.
De tre eksperter er Mette Reissmann, Carsten Linneman og Jan Swyrtz.

Mette Reissman er uddannet erhvervsjurist og har siden 2011 har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Hun har desuden udgivet bøger om økonomisk styring, forbrugerjura mv. Carsten Linnemann er uddannet ejendomsmægler og har stor erfaring i at rådgive og analysere boligkøberes økonomi og budgetplanlægning, mens Jan Swyrtz står for den traditionelle, men yderst vigtige analyse af økonomien og giver budgethjælp som økonomisk rådgiver. Jan Swyrtz har sit eget økonomiske rådgivningsfirma, Økonomicenteret.

I 14 episoder i efteråret på TV3 kan man følge de tre eksperters tur rundt i hele landet, hvor de vil forsøge at få økonomisk kuldsejlede danskere på ret køl. Men opgaven er svær, og eksperterne må for alvor skrue bissen på for at banke alvoren ind i hovedet på deltagerne. Konsekvenserne af overforbruget er nemlig langt fra gået op for de par og familier, der medvirker i Luksusfælden. Først når truslen om at skille sig af med det, der betyder allermest, hænger over deltagernes hoved, går alvoren op for dem.
Men eksperterne kan kun hjælpe deltagerne med råd og vejledning og i nogle tilfælde en alvorlig opsang. Det er helt op til deltagerne selv at følge rådene for at kunne redde deres økonomi.

Det er barsk alvor, store følelser og enorm forløsning, når Luksusfælden igen indtager TV3 til efteråret.

Jeopardy på TV3

Den verdensberømte quiz, hvor værten har svarene og deltagerne stiller spørgsmålene, vender tilbage på TV3 med hele 40 forrygende afsnit. Denne gang er sværhedsgraden skruet en grad op, så deltagerne for alvor bliver udfordret på paratviden og ikke mindst hurtighed – og så dukker kendte danskere op i de nye audio-visuelle kategorier.

Tempoet er højt, og det kræver både enorm paratviden, hurtige reaktioner og modet til at satse, hvis man skal vinde i Jeopardy. Nogle af Danmarks skarpeste hjerner krydser atter klinger, når Adam Duvå Hall byder seere og deltagere velkommen i det velkendte Jeopardy-studie foran et live publikum til efteråret på TV3.

I den nye sæson med hele 40 afsnit, er der skruet op for sværhedsgraden, og så vil deltagere og seere kunne støde på kendte danskere i særlige audiovisuelle kategorier. Eksempelvis dukker Preben Elkjær op og præsenterer svar, som deltagerne – og folk bag skærmene – skal kunne spørgsmålene til.

Ellers er alt, som man kender det fra det elskede quiz-show, som har kørt siden midten af 1960’erne i det meste af verden. Tre deltagere dyster i vidtspændende kategorier, og svarenes værdi og sværhedsgrad starter ved 100 kroner og går op til 500 kroner i første runde og 1000 kroner i anden runde. Undervejs er der bonusfelter, hvor deltagerne får mulighed for at satse af deres foreløbige pointhøst. Til sidst er der finalerunden, hvor stormesteren kåres og går videre til næste program.

Se frem til hæsblæsende quiz på TV3, hvor flere deltagere overrasker og viser sig at være klogere og hurtigere end først antaget. Jeopardy sendes mandag til torsdag klokken 19.00 på TV3.

Helt ærligt med Gustav på TV3 Play

I 10 programmer på TV3 Play tager Gustav seeren med ud for at løse dine usagte konflikter

Det er ikke altid nemt at være ærlig og få sagt fra – men i Helt ærligt kommer Gustav og hjælper dig med at få sagt eller gjort de ting, som du aldrig har kunnet få dig selv til

Har du en veninde, der i tide og utide låner penge af dig, men aldrig betaler tilbage? En kæreste, der trænger til en hurtig smuksering? Eller en nabo, der konstant har højlydt sex? Gustav tager ud og hjælper dig med at få sagt dét, du altid selv har villet sige – HELT ÆRLIGT!

I samme kategori

Back to top button