TV-Nyt

Efteråret på TV 2 Charlie

Spørg Charlie TV 2 Charlie
Niels Hausgaard, Michael Meyerheim og Jacob Haugaard, Cecilie Frøkjær og Simi Jan er første panel i ‘Spørg Charlie’.
(Foto: Per Arnesen / TV 2)

Krimisommeren løftede CHARLIE-seningen hen over sommeren – fra på lørdag sættes de første af efterårets nye programmer i gang.

Danmarks tredje mest sete kanal blandt danskere over 50 år hedder TV 2 CHARLIE, og den position vil kanalen fastholde med en efterårsplan, der bl.a. byder på nye sæsoner af populære danske underholdningsprogrammer, danske film samt udenlandske krimier, dramaserier og tv-film.

Det bliver kanalens populære værter Michael Meyerheim, Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Frøkjær, Johnny Reimar og Ole Kibsgaard, som står i spidsen for CHARLIEs danske programmer. Efteråret byder også på den store prisuddeling ’Charlies Revy Galla 2015’, hvor TV 2 CHARLIE hylder den stærke, danske revytradition.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Fællessang på Charlie’
Sæsonens første premiere kan ses allerede lørdag 15. august, hvor en ny sæson af ’Fællessang på Charlie’ indledes på torvet i Silkeborg. Johnny Reimar, Kirsten Siggaard og husorkestret B9Boss Band har besøg af Bryan Rice og hele Danmarks Keld og Hilda Heick, som leverer en hyldest til Giro 413.

Ugen efter – lørdag 22. august – er ’Fællessang på Charlie’ i Karrebæksminde, hvor dansk rock og popsgrand old man Peter Belli er på scenen, og hvor han får selskab af Melodi Grand Prix-vinderen fra 2014, Basim. Senere på sæsonen udvides CHARLIEs lørdagsunderholdning med nye udgaver af ’10 jeg ka’ li’’, hvor Ole Kibsgaard spiller og synger hits sammen med danske sangere.

’Spørg Charlie’ fra 19. august
Onsdag 19. august er endnu en sæsonpremiere klar på TV 2 CHARLIE, nemlig ’Spørg Charlie’ med Michael Meyerheim, der via et veloplagt panel af kendte danskere efterspørger svar på seernes dilemmaer. I sæsonens første program består panelet af korrespondent Simi Jan, tv-vært Cecilie Frøkjær og entertainerne Niels Hausgaard og Jacob Haugaard. De skal bl.a. svare på, om man trygt kan sende sit barn hjem til en kammerat, hvis far lugter af øl, og om en mand, der er overbevist om, at han er far til en tidligere elskerindes datter, har krav på at kende sandheden.

I sæsonens kommende udgaver af ’Spørg Charlie’ medvirker bl.a. Pernille Højmark, Ulla Terkelsen, Jens Gaardbo, Jens Werner, Lars Hjortshøj, Jesper Steinmetz, Preben Kristensen, Hans Pilgaard, Søs Egelind, Ghita Nørby, Susse Wold, Thomas Evers Poulsen og Huxi Bach.

I løbet af sæsonen sender TV 2 CHARLIE også to specialudgaver af ‘Spørg Charlie’, der er optaget i Musikhuset Aarhus foran et stort publikum.

Krimimandag, tirsdagsfilm og guldsøndag
Efteråret byder også på Jarl Friis-Mikkelsens anderledes og muntre portrætter af kendte danskere i ’Lur mit liv’. Programmerne sendes søndag aften og efterfølges af gode danske film – en kombination, som ofte har gjort søndag til ugens bedste CHARLIE-dag.

Også tirsdag sender CHARLIE danske film, mens Cecilie Frøkjær senere på sæsonen kan byde forfattere og deres læsere indenfor til en ny sæson af ’Cecilies bogshow’. Torsdag er der tv-film med bl.a. romantik, mens mandag aften byder på krimier, som CHARLIE-seerne elsker. Kanalen har hele sommeren sendt gode krimier, og det har – som tidligere år – løftet kanalens seerandel i sommermånederne i forhold til årets første fem måneder.

Blandt mandagskrimierne i efteråret er ’Death Paradise’, ’En sag for Frost’, ’Murdoch Mysterierne’ og den succesfulde, britiske serie ’Grantchester’, der er ny på CHARLIE. Her går byens præst, spillet af James Norton, i gang med at undersøge mærkværdige sager i byen sammen med en lettere overanstrengt politiinspektør spillet af Robson Green.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button