Efteråret på TV 2 Charlie

| onsdag 17. aug, 2016 10:09 | 0 Kommentarer

TV 2 Charlie logoNår efteråret melder sin ankomst, temperaturen daler, og sofaen kalder, inviterer TV 2 CHARLIE indenfor til et efterår med masser af sjov og spænding.

Der er masser af nyt i vente, når TV 2 CHARLIE dette efterår blænder op for en række dugfriske programmer med både nye og gamle kendinge.

Et af kanalens populære programmer, ‘Spørg Charlie’, kan i år fejre 10 års jubilæum. I den anledning har Michael Meyerheim taget sit veloplagte panel under armen og er draget på Danmarksturné. Det er der kommet 14 nye programmer ud af, hvor Meyerheim og ‘Spørg Charlie’-panelet forsøger at hjælpe seerne og publikum med deres dilemmaer.

Spørg Charlie – på tur’ har premiere onsdag 24. august kl. 20.00 og er i første program rejst til Helsingør. De faste panelmedlemmer, Pernille Højmark og Jens Gaardbo, får besøg af Huxi Bach og Susse Wold, der bl.a. skal forsøge at hjælpe Helsingørs borgmester med et dilemma vedrørende nøgne mødre på badebroen. Panelet står også overfor et af programmets sværeste dilemmaer til dato, nemlig om en mand må tage sit eget liv.

Legendarisk weekend
‘Fællessang på Charlie’ er tilbage på kanalen fra lørdag 10. september og følges op med en legendarisk søndag – bogstavlig talt. Charlie præsenterer nemlig det helt nye underholdningsprogram ‘Legenderne’, der har premiere 18. september.

Jarl Friis-Mikkelsen er vært og får hver søndag besøg af danske legender, der inviteres i studiet til en rask dyst. I løbet af otte programmer får vi et glædeligt gensyn med bl.a. EM-fodboldheltene, Cirkusrevyen og skuespillerne fra Matador.

Engelsk kvalitetsdrama i primetime
Allerede fra mandag 22. august kl. 20.45 kan man glæde sig til masser af drama, når TV 2 CHARLIE viser BBC-serien ‘Vi mødes i retten’. Her kæmper den ambitiøse advokat Martha Costello for at opnå ærestitlen som ‘Queens Counsel’, men for at blive en del af eliten skal hun arbejde hårdt for at indfri både de personlige og professionelle krav, der hviler på hende.

Serien vandt i 2013 prisen ‘Best Television Drama Series’ ved Writers’ Guild of Great Britain og var desuden nomineret til en BAFTA Award i samme kategori. Flere vil måske også genkende skuespillerinden Natalie Dormer, som spiller med i HBO-successerien ‘Game Of Thrones’, da hun har en fremtræden rolle som advokataspiranten Niamh Cranitch.

TV 2 CHARLIE viser alle tre sæsoner af ‘Vi mødes i retten’, og når sidste dom er fældet i retsdramaet, blænder kanalen op for endnu et BBC-drama, ‘Frankie’. Mandag 3. oktober er der premiere på serien, der følger den fiktive sygeplejeske, Frankie, med hendes op- og nedture.

Seerne kan også se frem til danskproduceret reportage, når TV 2 CHARLIE i miniserien ‘Fede Finn i modvind’ følger Lennart “Fede Finn” Johannessen i hans kamp for at finde nye bandmedlemmer til sit orkester, Fede Finn & Funny Boyz.

Reportageserien ‘Fede Finn i modvind’ vises første gang onsdag 31. august kl. 21.45.

Kilde: TV 2

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt