TV-Nyt

Efteråret 2016 på Kanal 4

Kanal 4 har løftet sløret for deres efterårsprogrammer og vi har samlet info omkring det du kan glæde dig til herunder.

Topmodel curves Kanal 4 2016

Topmodel Curves

Verdens mest prestigefyldte modelkonkurrence er tilbage på Kanal 4. I år er der modelaspiranter fra hele Skandinavien. 18 piger fra Danmark, Sverige og Norge, alle med den samme drøm, nemlig den eftertragtede titel som Skandinaviens næste Topmodel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På Kanal 4 synes vi, at skønhed har mange former, og i takt med at modelverdenen har ændret sig og modebranchen er begyndt at interessere sig for modeller med former, så har Kanal 4 til efteråret premiere på Topmodel Curves. En ny, mere moderne og fyldigere version, end vi kender fra tidligere. Derfor er alle modelaspiranterne som minimum størrelse 42.

Seks piger fra hvert af de tre lande er sendt til Portugal, som med smukke strande, fortryllende skove og pulserende storby gør landet til et af Europas hotspots for modefotograferinger og reklamefilm. Her skal de bo side om side. Men hver uge bliver feltet af modelaspiranter mindre i den benhårde modelkonkurrence, og til sidst står én model tilbage, som kan kalde sig Skandinaviens næste Topmodel. Ud over titlen følger også en eksklusiv kontrakt med modelbureauet Milk Management i London, som har stor succes med sine kurvede modeller.

Juryen består af tre af Skandinaviens skarpeste modeprofiler.

Den danske fashionista og sangerinde Lina Rafn, der har haft mode i blodet siden hun var barn. Lina har en stærk fornemmelse for fashion og er altid at finde på første række ved store modeshows.

Svenske Jonas Hallberg har været over 20 år i branchen, og er Hollywood-stjernernes foretrukne stylist. Hans knivskarpe blik og erfaring gør, at Jonas altid præcis ved, hvilken modeltype han leder efter.

Den norske modeblogger Janka Polliani lever og ånder for mode og mestrer alle stilarter. Med udviklingen i modeverdenen er Janka de nye øjne, der skal til.

Hos Lina Rafn og hendes to kollegaer i juryen kan de 18 modelaspiranter forvente hård, men retfærdig og utrolig kompetent vejledning, og de finder hurtigt ud af, at verdens mest prestigefyldte modelkonkurrence ikke er nogen nem vej at nå til tops på.

4listen kanal4 2016

4-Listen: Det vi siger

Er du enig, når Majse Njor siger: ”Nogle gange skal man også bare slappe af og stole på, at man er værd at holde af.” Eller deler du holdning med Anne Sophia Hermansen, der mener: ”Det er altid nemt at få sex. Det er ligesom at få dårlig pizza. Du kan få det alle steder.”

I ”4-Listen: Det vi siger” kommer sandhederne for alvor frem, når en ny, ærlig og humoristisk programserie graver dybere i kvinders inderste tanker. For hvad er i virkeligheden vigtigst for kvinder, når det handler om magt, mænd, sex og veninder?

Udgangspunktet er en landsdækkende undersøgelse lavet af det internationale analysefirma YouGov, der har spurgt danske kvinder, hvad de synes er vigtigst ud fra 10 temaer. I hvert program bliver en humoristisk og sjov Top 10 sat under lup af 20 modige og ærlige kvinder, heriblandt Anne Sophia Hermansen, Christiane Schaumburg-Müller, Sara Bro, Lina Rafn, Anne Sofie Espersen og Eva Harlou.

De har alle sat sig i den varme stol og åbner op for følsomme emner som mænd, utroskab, veninder, dating, sex, hemmelige laster, parforhold, magt, løgne, og hvad kvinder ikke kan undvære. Og der bliver ikke lagt fingre imellem, når de siger deres helt ærlige, uforbeholdne og meget personlige mening om de – til tider – meget overraskende resultater fra undersøgelsen.

For hvad taler kvinder egentlig om? Hvor meget betyder veninderne? Hvordan står det til med sex, kærlighed og parforhold? Og hvad er det i virkeligheden, kvinder gerne vil have?

Fra 6. september på Kanal 4

 

Mænd på barsel

Danske fædre tager knap 10 % af den samlede barselsorlov i Danmark – og Nordjylland er den region i Danmark, hvor fædrene holder allermindst barselsorlov.

I en ny programserie kan seerne møde fire umage nordjyske fædre, der aldrig tidligere har afholdt barselsorlov, men som nu i to måneder har det fulde ansvar for baby og den hjemlige praktik.

Så hvad sker der, når vognmanden Tommy, tømreren Gert, den grafiske designer Scott og vikingen Nicolai skal holde barselsorlov med deres babyer i to hele måneder?

Kan fædrene stå distancen? Hvordan vil det gå med fædrenes finmotorik, når babyerne skal mades – og kan mødrene overhovedet finde ud af at give ansvaret fra sig? Og hvad siger kvinderne til det hele, når de får lov til at følge med i kulissen – og undervejs kommenterer fædrenes gøren og laden? Programmet er sjovt og ærligt.

Seerne er med fædrene, når de skal arrangere barnedåb, fædregruppe, gå på café, købe ind, lave mad og gå til babysvømning – ja, alt det som man nu gør på barselsorlov. Seerne er også med, når det hele bliver lidt besværligt og uforudsigeligt.

Premieredato ikke klar endnu

 

Helt Ærligt

I efteråret har Kanal 4 premiere på en helt ny og anderledes portrætserie, hvor fascination bliver til inspiration.

I ‘Helt Ærligt’ interviewer en række kendte danske kvinder en kendt kvinde, de ikke kender i forvejen, men som fascinerer dem. De har tre dage til at komme helt ind under huden på hinanden, og det er der kommet en række meget ærlige og umiddelbare programmer ud af, som giver et unikt portræt af kvinderne bag facaden.

Nogle mennesker inspirerer os og giver os mod på forandring. Men sjældent får vi lov til at komme virkelig tæt på – helt uden filter.

Vi viser nye og overraskende sider af kvinderne, når de ærligt lukker os ind i deres hverdag og taler om emner som op- og nedture, håb, frygt og forfængelighed.

Vi kommer blandt andet helt tæt på Mille Dinesen, når hun bliver interviewet af Sarah Zobel og afslører sine helt private tanker om barnløshed. Dicte Westergaard møder Paprika Steen, der både viser sin skrøbelighed og sin diva-attitude, og er helt åbenhjertig om sin svære opvækst. Signe Lindkvist fascineres af den meget kontrollerede ex-håndboldspiller Rikke Hørlykke, og opdager hendes svagheder og tvivl på at være god nok. Mette Lindberg møder Andrea Elisabeth Rudolph og undersøger hendes grænser for blufærdighed, hemmeligheden bag hendes succes og livet som forretningskvinde med baby på armen.

Helt Ærligt er en følgereportage, som du ikke har set den før.

Premieredato ikke klar endnu

 

En kæreste til mor

Det kan være svært for singleforældre at finde en kæreste. Men hvad sker der, når børn får indflydelse på, hvem der skal på date med mor? David Owe er vært, når Kanal 4 vender tingene på hovedet og spørger børnene til råds for at finde en kæreste til mor.

I hvert program interviewer børnene fem potentielle kærester til mor, og kun én bliver valgt til at flytte ind og bo sammen med familien i tre dage. I løbet af de tre dage skal mor så finde ud af, om manden har potentiale til at blive hendes kæreste. Programmet er sjovt, modigt og ærligt. Og børnene tager virkelig udfordringen op – og gør sig mange gode tanker om, hvordan mors date skal være.

Programmet berører også nogle af de udfordringer, som mange singlemødre kender til. For eksempel, at der sjældent er tid til dating – og at singlemødre i en travl hverdag ofte glemmer egne behov og ønsker.

Fra 29. august

 

Besat af skoenhed kanal 4Besat af skønhed

Kan man nogensinde blive for smuk eller for perfekt? Det mener kvinderne i dette program ikke. Og de vil gå langt for at opnå størst mulig skønhed.

Den evige jagt på det perfekte udseende og det lykkeligere liv skinner igennem i hele vores kultur, og i programmet ‘Besat af skønhed’ kan seerne møde kvinder, der ikke går på kompromis. Seerne kommer bag facaden og følger kvinderne, når de modigt fortæller om deres fascination og glæde ved plastikkirurgi, fitness og fashion. Programmet skildrer ærligt disse kvinders evige rejse mod det perfekte.

I programrækken kan seerne blandt andet møde Marie My på 24 år, som er en populær ung modeblogger. Vi følger hende, når hun besøger PR-bureauer og er på udkig efter lækkert tøj til modebloggen. Eller når hun er på fotoshoot og til modeuge med stjernerne i København.

Mød også den 28-årige Camille, der går passioneret op i Bodyfitness. Hun træner benhårdt for at nå sit mål. Og det kræver både en perfekt krop og det perfekte udstyr. Seerne kan blandt andet følge hende, når hun stiller op til EM i Bodyfitness og skal have ny, diamantbesat bikini.

Og så er der 20-årige Amanda, der bruger mange penge på shopping. Følg hende blandt andet til New York på jagten efter de helt rigtige sko, tøj og accessories.

Fra 7. september

 

Efterårets film på Kanal 4

Kanal 4 seerne kan glæde sig til en god romantisk komedie med filmen ’The Longest Week’. Den 40-årige drengerøv og rigmandssøn, der spilles af Jason Bateman, lever et liv i luksus, men i løbet af kun én nådesløs uge formår drengerøven at miste alt og blive smaskforelsket i sin bedste vens kæreste.

Kanal 4 sørger også for dig, der elsker en tankevækkende film. Her vil både Oscar og Golden Globe nominerede ’Saving Mr. Banks’ ikke kun redde underholdningen for en aften, men også være en hyldest til Walt Disney. Filmen foregår i 1961, hvor den britiske forfatterinde, P.L. Travers, rejser til Hollywood for at møde selveste Walt Disney, der spilles af Hollywoodstjernen Tom Hanks.

Derudover hylder Kanal 4 humoren med et godt grin under komedien ’Walk of Shame’, hvor en reporters drøm om at blive nyhedsvært er tæt på at gå i opfyldelse. Men da hun efter en pigeaften i byen ender i et one night standengangsknald, er det ved at gå grueligt galt. Hun vågner i Downtown L.A. uden telefon, uden bil og uden penge. Hun har nu otte timer til at møde op til den vigtigste jobsamtale i sit liv, og vejen dertil bliver ikke nem.

I samme kategori

Back to top button