TV-Nyt

Efteråret på Kanal 4 og Kanal 5

Discovery Networks Danmark har i første halvdel af 2019 leveret markante tv-øjeblikke. Og den tendens fortsætter i efteråret, hvor seerne både kan forvente nye, underholdende programmer samt gensyn med etablerede klassikere og stærke karakterer. Discovery er nu klar med første sneak peek på efteråret, hvor de blandt andet kan afsløre, at Kanal 5 udvider sin sendeflade og inviterer seerne med ind allerede fra klokken 19.00 til et helt nyt og storslået quizprogram med Felix Smith i front.

Kanal 5 er Discovery Networks Danmarks hovedkanal og har igennem de seneste år positioneret sig som en af danskernes foretrukne hovedkanaler. Det er på Kanal 5, hele familien kan samles om nervepirrende krimi, storslået musikunderholdning, hæsblæsende action og ikke mindst det danske fodboldlandsholds kampe for at komme til at spille EM 2020 på hjemmebane.

– Kanal 5 tog hul på en lang strategisk rejse for et par år siden, og vi bliver ved med at bygge på. 2019 er året, hvor vi investerer massivt og går ind i helt nye timeslots. Vi disker op med hele 76 procent flere timers dansk indhold sammenlignet med samme periode sidste år, og vi har nu for alvor fundet vores styrkepositioner, siger Katrine Herforth, programchef hos Discovery Networks Danmark, og tilføjer:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi går efter ikke kun at være et ”one night stand” for seerne – vi vil have et fast forhold, hvor vores kanaler og streamingplatforme er en uundværlig del af danskernes hverdag. Vi kan mærke, at danskerne i den grad har taget Kanal 5 til sig. Det skyldes ikke mindst, at vi har fundet vores position mellem TV 2 og TV3. Vi er mere vovede end TV 2 men mindre skingre end TV3, forklarer programchefen.

Med til Discovery Networks Danmark hører også Kanal 4. Her er der i dette efterår for alvor skruet op for glossy reportager, ægte reality og big characters. Det gælder både, når vi følger smukke singler på deres livs eventyr eller kulørte karakterer, der sætter alt på ét bræt og ikke ligger under for janteloven.

Medrivende musikalsk underholdning
’All Together Now’ er tilbage med en ny sæson på Kanal 5. Det flotte BBC-format kørte med stor succes på Kanal 5 sidste efterår, og i dette efterår åbner det musikalske overflødighedshorn med Danmarks største dommerpanel sæsonen på Kanal 5 med et brag. Christopher Læssø er igen vært, når de håbe- og talentfulde sangere skal forsøge at få så mange som muligt fra panelet af 100 dommere op at stå og synge med. Hitmageren Joey er holdkaptajn for panelet, som også tæller store navne som Brødrene Olsen, Anna David, Maria Montell, Mike Tramp og mange flere musikere og musikelskere.

– ’All Together Now’ har alt det, et underholdningsprogram på Kanal 5 skal have. Det har storhed, stil, tempo og en sjov og uhøjtidelig tone. Samtidig kommer seerne til at opleve nogle ekstremt talentfulde sangere, som blæser panelet bagover af begejstring, siger Katrine Herforth.

Danmarks krimikanal nr. 1
Nervepirrende og afslørende krimi er en hjørnesten i Kanal 5’s dna. Og vanen tro byder efteråret på noget af det bedste inden for genren. I krimiserien ’Blodspor’ ser tidligere drabschef for Rejseholdet, Kurt Kragh, og den mangeårige kriminalreporter, Marie Louise Toksvig, nærmere på det, der i medierne ofte betegnes som familietragedier – mordsager, hvor ofrene står i tæt relation til gerningsmanden. Målet er at finde afgørende nyt om drabene, så vi bedre kan se faresignalerne i fremtiden.

– Vi er stolte over den tradition for kvalitetskrimi, vi over mange år har bygget op på Kanal 5. Vi har længe vist vores kunnen inden for ”blå blink”-reportager, som vores seere elsker, men de seneste år har vi slået fast, at vores krimidækning er meget mere omfattende. Med ’Blodspor’ tilbyder vi igen seerne noget unikt, som man ikke får andre steder, og med stærke frontfigurer til at guide os igennem de uhyggelige sager, siger Katrine Herforth.

Udover ’Blodspor’ byder første del af efteråret på endnu et nyt krimiprogram, nemlig ’Fanget på politiets kamera’, hvor seerne får en unik adgang til de allermest hårrejsende, voldsomme og overraskende klip fra politiets arkiver. Der er også spritnye afsnit af ’Politijagt’ og endnu flere stærke krimiformater i støbeskeen, der rammer Kanal 5 senere på efteråret.

Felix Smith inviterer seerne med ind allerede kl. 19.00
Med programmet ’The Wall – Danmark’ tager Kanal 5 hul på noget helt nyt. Vi blænder nemlig op for et helt nyt quizprogram mandag-torsdag kl. 19.00, hvor deltagerne har mulighed for at vinde tusindvis af kolde kontanter. Felix Smith er vært og sørger for at få adrenalinen til at pumpe på Kanal 5.

– ’The Wall’ har allerede gået sin sejrsgang verden over og har kørt i blandt andet Australien, Frankrig, Holland, England og USA. Med en blanding af gambling, paratviden og godt gammeldags held giver ’The Wall’ helt almindelige mennesker muligheden for at vinde mere end én million kroner. Og med Felix Smith som vært er vi garanteret en dygtig og vellidt frontperson, som hele Danmark kender, siger programchef hos Discovery Networks Danmark, Katrine Herforth.

Hurtigere, sjovere, farligere!
Jacob Riising og Casper Elgaard er værter, når Kanal 5 trykker speederen i bund og præsenterer 3. sæson af det populære underholdningsprogram, ’5. Gear’. I denne sæson er der skruet endnu mere op for både drama og decibel i bilerne, når 40 kendte danskere smider al fornuft ud af sideruden og giver den fuld smadder på Nisseringen i Næstved.

– ’5. Gear’ er et actionpacked underholdningsprogram, der giver seeren et underholdende pusterum i hverdagen. Vi elsker, når folk tør kaste sig ud i noget grænseoverskridende og ikke er bange for at lade temperamentet løbe af med sig, når de sætter alt ind for at vinde. Og det hele slår gnister i ’5. Gear’. I denne sæson er konkurrencen hårdere, stuntene vildere og banen ny. Vi er med andre ord garanteret et hurtigere, sjovere, farligere og mere uforudsigeligt program end i de forrige sæsoner, forklarer Katrine Herforth.

Fodboldlandsholdet på slutrunde-jagt
Det danske fodboldlandshold skal have gjort EM-kvalifikationen færdig, og der venter derfor ikke mindre end fem kvalifikationskampe i dette efterår på Kanal 5. Det skulle gerne resultere i, at Danmark snupper en af de to øverste pladser i puljen og kvalificerer sig til EM i 2020, hvor en del af kampene skal spilles i Telia Parken i København. Anført af Zak Egholm og eksperterne Lars Jacobsen, Thomas Gravesen og Flemming Povlsen, viser Kanal 5 alle landsholdets kampe, som forhåbentlig ender med, at champagnepropperne kan springe som tegn på en sikret kvalifikation til EM.

Ekskærester er et sikkert hit
Der vil som sædvanlig være drama, flirts, fest og fantastiske sprogblomster, når Kanal 4 og Dplay i efteråret er klar med en helt ny sæson af reality-hittet, ’Ex on the Beach’. Denne gang tjekker de nye, smukke singler ind i en luksusvilla i Grækenland, hvor der igen bliver festet igennem. I denne sæson er der skruet op for uforudsigeligheden, hvilket man fornemmer allerede i første afsnit.

-’Ex on the Beach’ har taget den danske reality-scene med storm. Det er faktisk ikke så mærkeligt, fordi programmet har det hele. Det er tabloidt, sjovt, frækt og altid serveret med et glimt i øjet. Alt det et godt realityprogram skal have, siger Katrine Herforth, programchef hos Discovery Networks Danmark.

Plastic Fantastic
Efterårets nye satsning på Kanal 4 bliver programmet ’Plastikkongerne’. Her får vi et indblik i en eksklusiv verden, hvor det tidligere kun var de rige og berømte, der havde adgang. Her er plastikoperationer og forskønnende behandlinger som botox og filler ”the new normal”, og der er millioner af kroner at tjene.
Men konkurrencen er hård, og klinikkerne kæmper om kundernes opmærksomhed og om at være de bedste på markedet. Vi følger dagligdagen på klinikkerne, og vi er med i privaten, hvor der udtænkes store planer – for man skal hele tiden kigge fremad og udvide forretningen, hvis man skal være Danmarks største plastikkonge.

– Vores programmer handler om menneskers hverdagsliv, drømme og passion. Med ’Plastikkongerne’ bliver man taget med ind i en verden, få af os rigtig kender. En verden, der både rummer ”dig og mig”, men også er fuld af kendisser, cocktails og kanyler. Programmet giver os et unikt indblik i en kontroversiel branche, hvor jagten på det perfekte look altid er i højsædet, siger Katrine Herforth.

Flere kendte og mere reality
Kanal 4 er kanalen med masser af reality og big characters. Og udover ’Ex on the Beach’ og ’Plastikkongerne’ er der naturligvis også masser af plads til andre skønne programmer.

Vi åbner op for en verden af beauty og glamour, når vi igen kommer tæt på nogle af de førende influencers inden for skønhedsindustrien; bl.a. Mascha Vang og Irina ’The Diva’ Olsen i 2. sæson af ’Beauty Bosserne’. I denne sæson følger vi igen bosserne i deres travle hverdag, hvor vi får et indblik i det omfattende arbejde, der ligger til grund for al glamouren, de røde løbere og succes med forretningerne.

Vi tager også hul på 2. sæson af ’Remee & Mathilde’. I den nye sæson, der i efteråret har eksklusiv premiere på Dplay, er vi igen med helt tæt på det celebre par i både deres karrierer og privatliv, hvor der denne gang skal tages nogle store, livsændrende beslutninger.

Endelig er der naturligvis også nye afsnit af ’De unge mødre’. Dansk tv’s længst kørende reportageprogram er tilbage med sæson 28, hvor vi skal sige velkommen til tre nye mødre: Weenoha, Sandra og Maria. Sammen med mødrene fra de tidligere sæsoner inviterer de indenfor i deres dagligdag med små børn, familie og de mange udfordringer, man som ung mor står over for.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button