TV-Nyt

Efteråret 2017 på TV3 kanalerne og Viafree

boligkøb i blinde TV3
Boligkøb i Blinde TV3

TV3 kanalerne er klar til at præsentere deres efterårsprogram for 2017.

TV3s flagskib: Robinson Ekspeditionen er tilbage, og i denne 19. sæson tager Jakob Kjeldbjerg ingen chancer, så han har hentet et ekstra hold ind: Veteranerne. Fem tidligere deltagere, der allerede én gang har bevist, at de har det, der skal til for at nå langt – spørgsmålet er, om de kan gøre det igen.

I den nye programserie Den store vægtkamp er det ved at være sidste udkald for deltagerene. Gennem sæsonen møder vi 45 topseje, overvægtige danskere, der kæmper deres livs kamp mod kiloene. Med hjælp fra diætister, personligt udvalgte støttepersoner og coach, Rune Raahauge, presses de til det yderste i kampen om det største vægttab. Det bliver både hårdt og følelsesladet, når deltagerne kæmper om at fortsætte i konkurrencen og for alvor lægge deres usunde livsstil på hylden.

Et andet nyt og opsigtsvækkende program er Boligkøb i blinde, hvor en række modige par sætter alt på spil, når de overlader deres opsparing til to eksperter, der vil træffe det svære valg for dem: At købe en bolig – som parret først ser, når de står som ejere på slutsedlen.

TV3 er også klar med nye sæsoner af deres stærkeste programserie. Forsidefruer får i denne sæson selskab af endnu en charmerende diva, den tidligere model og blogger Jackie Navarro. Familien fra Bryggen vender også stærkt tilbage. Derudover er der selvfølgelig også nye sæsoner af de stærke programserier: Til middag hos, Med kniven for struben og Luksusfælden.

Viafree har, med snart en halv million downloads af app’en, meldt sig som en stærk spiller på streamingmarkedet. Derfor skrues op for dampen med en masse nye egenproducerede serier, heriblandt; Linses DyreSquad og Best of Paradise.

I samme kategori

Back to top button