TV-Nyt

Efteråret 2017 på Kanal 4 og Kanal 5

Følelser, fart og familie. Det er blot nogle af ingredienserne til et action-packed efterår på Discoverys danske kanaler, der nu løfter sløret for en masse nye programmer, herunder et helt nyt musikalsk lørdagsunderholdningsshow for hele familien.

Kanal 5 Efterårsprogrammer

Studie 5

Studie 5 Kanal 5’Studie 5’ er Kanal 5’s nye weekendunderholdningsshow, hvor to hold af kendte danskere dyster mod hinanden i musikalske og fysiske udfordringer.

Hver lørdag aften inviterer vi til et brag af en fest, når drengene mod pigerne dyster i alt lige fra video spoofs, drive by singing og play back battle. Der er garanti for masser af grin og godt humør, når Danmarks førende entertainere battler sig igennem de største numre fra internationale og danske kunstnere. Vært for løjerne er komiker Brian Lykke.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvert program består af to hold, mænd vs. kvinder, der dyster imod hinanden. Hvert panel består af én fast holdkaptajn, der ved sin side, har to kendte ansigter. Holdkaptajn for pigerne er skuespiller Stephania Potalivo, mens komiker og skuespiller Jonas Schmidt styrer mændene. De kendte medvirkende er en blanding af musikere, skuespillere, entertainere og komikere, der alle synger, danser og mimer sig igennem en række runder, hvor musikken altid er i centrum.

I ’Studie 5’ er musikken bred og moderne. Alle vil kunne genkende musikken, men spørgsmålet er, om de kan huske navn, titel og tekst, når der skal svares under pres.

Programmet blander humor og musik på en ny måde, og seerne vil kunne gætte med undervejs. Der er kort sagt garanteret underholdning og grin, når Danmarks førende entertainere battler sig igennem de største numre fra internationale og danske kunstnere som Justin Bieber, Madonna, Nik og Jay og Rasmus Seebach.

Premiere: 26. august på Kanal 5

5. gear

5 gear Thomas og petra
Foto: krestine havemann

’5. Gear’ er Kanal 5’s nye hæsblæsende actionprogram. Mod, frygt og angst krydres med masser af humor, sjov og vild konkurrence, når 32 kendte danskere skal kæmpe mod hinanden i et action-packed ræs krydret med fuldstændig halsbrækkende stunts.

Alle facader falder, når de kendte sendes på slap line med speederen i bund. Anders W. Berthelsen styrer slagets gang som vært, og ved sin side har han tidligere racerkører Casper Elgaard og bloggeren Emilie Lilja, der tager pulsen på de kendte både før og efter ræset.

De kendte skal ikke alene dyste mod hinanden men også overvinde sig selv, når de udsættes for vanvittige konkurrencer, hvor de blandt andet bliver udsat for at sidde i biler, der bruges som curlingsten, skal køre op på ladet af en lastbil i fuld fart og håndtere at sidde i en bil, der flipper på hovedet. Der bliver råbt, grædt og grinet, når de kendte trykker speederen og følelserne helt i bund.

Premiere: 4. september

Politijagt

Vlado Politijagt Kanal 5Hver anden dag dør en person i trafikken i Danmark. I ’Politijagt’ på Kanal 5 jagter betjentene de farlige trafikanter, der sætter andres liv på spil.  I efteråret 2017 starter en ny sæson af ’Politijagt’ på Kanal 5. Over 12 afsnit følger vi betjentene Vlado, Henrik, Jørgen og mange af deres kolleger. Her sætter betjentene en stopper for de hensynsløse trafikanter, der gør vejene usikre, fordi de er fulde, skæve eller kører alt for hurtigt.

Ingen løber om hjørner med Vlado – programmets grand old man. I denne sæson kommer vi helt tæt på ham, når han over tre afsnit tager tilbage til sit fødeland, Kroatien, for sammen med det kroatiske politi at stoppe spritbilister, fartbilister og andre kriminelle.

Imens har Henrik travlt på de danske landeveje, hvor folk på de utroligste måder prøver at slippe for at blive stoppet og straffet. Men ingen kan undslippe politiets nye værktøj ANPG-bilen, der er udstyret med en nummerpladescanner, som selv i meget høj fart spotter kriminelle, bandebiler og farlige bilister.

I denne sæson kommer vi også om på den anden side af jorden, når Jørgen tager til Australien for at arbejde med betjente i både bil og på motorcykel. Her er helikoptere, radarudstyr og særlige narkotests en daglig del af kampen mod flugtbilister og hård narkotika. Meget er anderledes på vejene i Australien, hvor kænguruer alene er skyld i tusindvis af uheld hvert år og hvor langt flere end i Danmark bruger det farlige narkotiske stof metamfetamin.

Se med når Henrik og hundeførerne finder våben i en skadet bandebil, når Vlado bliver kaldt ud til en gruppe biler, der ræser afsted på motorvejen uden nummerplader, når den fulde jæger ikke kan finde sin hund, når Jørgen konfiskerer både kniv og narko, og når en 17-årig bliver taget i at køre markræs i trafikken.

Premiere: 6. september

Kanal 4 Efterårsprogrammer

Nærkontakt

Nærkontakt kanal 4En ny række kendte danskere har sagt ja til at tilbringe en dag i selskab med tre clairvoyante vejledere. Alle håber at få afklaring på meget personlige spørgsmål, som kun kan besvares ved at komme i nærkontakt med den åndelige verden.

I hvert program følger vi tre kendte danskere, når de søger spirituel vejledning til deres nutid og fremtid. De har alle et spørgsmål med, som ingen levende kan svare på – og det medfører kontakt til nære, der er gået bort.

I denne sæson møder vi ReméeCecilie LassenSzhirleySanne SalomonsenJanus BakrawiNikolaj HübbeSarah GrünewaldAuraLars RasmussenNaser KhaderJeanette OttesenMette CorneliusLasse RimmerPeter MygindAnne-Louise HassingSebastian KleinÖslem CekicKaren MukupaAbdel Aziz MahmoudJens Jørn SpottagSaszeline DreyerDennis KnudsenPernille Højmark og Silas Holst.

I løbet af dagen kommer de kendte meget tæt på hinanden, når følelserne kommer i spil i mødet med de spirituelle vejledere, der stiller deres helt særlige evner til rådighed.

De clairvoyante vejledere

Krumme

Den første spirituelle vejleder, de møder, er Krumme, der er clairvoyant med speciale i håndlæsning. Med udgangspunkt i hændernes linjer aflæser hun deres inderste og mest private karaktertræk og kan se hvilke udfordringer, de står over for i deres liv og personlighed lige nu og her.

Sebbastian

Derefter møder de Sebbastian, der er clairvoyant medium med speciale i afdøde-kontakt. Gennnem Sebbastian får de kontakt til afdøde, som har stået dem meget nær, eller som de har haft en særlig relation til. Og gennem Sebbastian får de mulighed for at stille spørgsmål til de afdøde. Spørgsmål som giver dem afklaring, og som åbner op for store følelser.

Rikke

Til sidst møder de Rikke, der er clairvoyant business coach, med speciale i selvudvikling og potentiale. Rikke arbejder på daglig basis med direktører fra store danske og udenlandske virksomheder. Rikke konfronterer dem med nogle af de dilemmaer, de står over for i deres liv, og rådgiver dem om fremtiden. Hun kan se, hvilke muligheder der ligger foran dem, men det er op til dem selv at gribe dem – hvis de tør.

Premiere: 22. august på Kanal 4

Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs

Rasmus Nøhr - kærlighed, karriere og konkurs Kanal 4I 00’erne var Rasmus Nøhr hele Danmarks darling. Det ene hit fulgte det andet, det samme gjorde tilbuddene – også fra kvinderne. Men medvinden har lagt sig, og Nøhr er nået til et vendepunkt i sit liv. Han er 44 år, single, på randen af fallit og han kan ikke længere løbe fra livets store spørgsmål.

I en reportageserie på 4 afsnit kommer vi helt tæt på Rasmus Nøhr, der står ved en skillevej i sit liv. Mod bunden eller succesen.

Rasmus Nøhr har et mislykket år bag sig: Et sammenbrud med stress, en perlerække af forliste forhold og et album, der ikke engang blev anmeldt. Det eneste, han har fået med sig, er en større gæld og et brændende ønske om at finde lykken og ægte kærlighed.

Derfor har Rasmus trukket stikket og er taget til Thailand for at finde sig selv og troen på at turde at gå efter den eneste ene. Det er ikke kun kampen for at finde kærligheden, der fylder. Musikken er vigtigere end nogensinde før – for at vende nederlag til succes.

Men en ny, uventet drejning truer pludselig hans sidste chance for et professionelt comeback til den danske musikscene, og han bliver tvunget til akut at rejse tilbage til Danmark. Hans samarbejdspartnere har svigtet, og Rasmus står på kanten af personlig konkurs, hvis denne sidste satsning fejler.

Rasmus har alt på spil – både professionelt og personligt. Nu sætter han alt på et bræt i et endeligt forsøg på at få karrieren tilbage på ret kurs og ægte kærlighed ind i sit liv.

Premiere: 21. august

Kærlighed ved første swipe

Kærlighed ved første swipe Kanal 4I en ny reportageserie på Kanal 4 kommer vi helt tæt på den moderne datingscene, når vi møder en række mænd og kvinder på jagt efter kærligheden med telefonen i hånden. Serien er et kig ind i en, for nogen, hemmelig verden.

Programserien ’Kærlighed ved første swipe’ handler om livet som moderne dater, på godt og ondt. Sociale medier og apps som Tinder har gjort det nemmere for både mænd og kvinder at komme i kontakt med potentielle dates. Serien følger en gruppe erfarne datere, som både søger kærlighed og lidt gang i gaden. Der er ingen hemmeligheder, når vi kommer helt ind under huden på deltagerne og datinglivet.

Vi følger dem dag og nat, når de swiper, når de får kontakt og når de tager på dates. Vi er med, når det går godt og håbet er lysegrønt, og også når det ser sort ud og drømmedaten viste sig at være et mareridt.

’Kærlighed ved første swipe’ er en fascinerende, ærlig og identificerbar reportageserie, hvor vi kommer helt tæt på syv danske kvinder og mænd.

De unge mødre

De unge mødre 2017
Foto: krestine havemann

De Unge Mødre’ er tilbage i topform! I løbet af de seneste 23 sæsoner har programmet budt på timevis af uforglemmeligt tv, og denne sæson bliver ingen undtagelse.

’De Unge Mødre’ inviterer nemlig fortsat indenfor i deres virkelighed, hvor de uden omsvøb fortæller om de udfordringer, op- og nedture, livet som ung mor i Danmark byder på.

’De Unge Mødre’ er Danmarks længst kørende reportageserie. Siden 2005 har vi fulgt omkring 70 unge piger helt tæt på i deres kamp for at bevise, at de kan klare rollen som mor.

Vi er med, når der sker tragiske ting i pigernes liv. Når kommunen stiller spørgsmålstegn ved deres evne som forældre og i værste fald tvangsfjerner et barn. Når de mister deres kære, og sygdom rammer.

Men vi er også med ved livets store begivenheder som barnedåb, frierier, bryllupper og ikke mindst ved fødslerne.

Denne sæson byder blandt andet på:

Et gensyn med Nadia-Shilamor til Kyle McKenzie, som i august sidste år rejste til Hollywood for at udleve sine drømme som skuespiller. Det er dog langt fra gået som planlagt. Den unge mor er nemlig blevet hjemløs og har mistet sin søn Kyle, der nu bor hos sin far i Danmark. På femte måned lever Nadia-Shila og hendes mor på gaden i Los Angeles.

Martinnamor til Milan og Elliot har en stor dag foran sig, når hun holder dobbelt barnedåb for sin søn Elliot. Han skal døbes sammen med sin kusine, og i Martinnas familie er dåbsdagen en stor og vigtig dag, hvor alt skal være perfekt.

Natascha Lineamor til Lia og Novah, flyttede væk fra Fredericia for at starte på en frisk, men under et halvt år efter hun rykkede til Gedser, er hun kaldt til møde på kommunen igen. Hun har nemlig fået en underretning på sønnen Novah, fordi hun valgte at udskrive ham fra hospitalet mod personalets råd.

Nannamor til Malucca, må tage sig gevaldigt sammen, når hun skal holde fødselsdag for sin datter. Hun lider nemlig af borderline, og hun har det så skidt for tiden, at hun har måtte forkaste sine principper og er begyndt at tage medicin. Annicamor til AlexanderAdea og Avillads, er blevet skilt, og nu skal hun vænne sig til at bo alene for første gang i sit liv.

Vores nye unge mor Belindamor til Catalina, helt har fravalgt mænd i sit liv, og nu drømmer om at få sit barn nummer to med hjælp fra en donor.

Sonny er begyndt på en ny uddannelse, men er få uger efter skolestart allerede i tvivl om, om han er havnet på rette hylde, og derfor tager han til coach.

Louise vil have købt alt til børneværelset, selvom der er længe til fødslen. Hun har nemlig mange smerter på grund af sin tiltagende bækkenløsning.

Derudover kan seerne også glæde sig til at se mere til Nanna Mia og Julie.

Premiere 22. august

I samme kategori

Back to top button