Streamingnyt

Efter Viaplay prisstigning – er der billigere eller bedre veje til sporten fra Viaplay?

Viaplay har sendt chokbølger ud med meldingen om prisstigning på over 100,- for deres abonnement med sport. Med en pris på 419,- for Sportspakken, så er vi oppe i priser der matcher mere traditionelle tv-pakke priser.

Kan det gøres billigere, og hvor meget sport får du egentlig med en tv-pakke til omtrent samme pris? Det giver vi et par bud på i denne artikel.

You TV – TV3+, TV3 Sport, TV3 Max til 199,-

youtv promo

You TV er streaming-tv tilbuddet fra YouSee. Alle kan købe denne pakke, uanset hvem du får dit Internet fra.

Vælger du TV3+, TV3 Sport, TV3 Max som dine mix kanaler, så får du størstedelen af sporten fra Viaplay. Da vi skrev denne artikel, så var Xee tv-kanalen en del af pakken uden at du skulle bruge Mixpoint. Men fra 25. marts koster den 1 mixpoint, så Mix3 pakken er ikke længere helt så attraktiv. Er Premier League det væsentlige for dig, så kan TV3+, TV3 Max og Xee være den mest optimale sammensætning i pakken til 199,-. Ellers så skal du op på 10 point pakken til 299,- / måned.

Ulempen ved You TV kan være at billedkvaliteten ikke helt matcher, det du er vant til med Viaplay. Der er naturligvis ekstra sportsindhold på Viaplay, der ikke vises på TV3 kanalerne, men prisen er jo også væsentlig billigere.

Boxer TV – vælg 8 sportskanaler til 439,-

Med Boxer Flex8 kan du vælge 8 valgfrie kanaler til 439,- / måned. Vælger du TV3+, TV3 Sport, TV3 Max og Xee, så får du størstedelen af sporten fra Viaplay.

Du har så stadig 4 valgfrie kanaler yderligere, der giver mulighed for at tilføje Eurosport kanalerne, Canal9, så får du blandt andet Superligakampe du ikke kan se på Viaplay. Du kan også vælge TV 2 Sport kanalerne i stedet, igen med sport du ikke kan se på Viaplay.

Tjek også dine bland selv muligheder hos YouSee, Stofa og andre tv-udbydere for at finde den bedste løsning for dig.

I samme kategori

Back to top button