Branche-Nyt

EET Europarts indgår samarbejde med Sharp – Sharp relanceres i Norden

Efter en længere årrække hvor EET primært har kunne tilbyde TV i luksusklassen fra tyske Loewe, har man nu valgt at indgå et samarbejde med en af verdens største panelproducenter Sharp, der kontinuerligt har ligget top 3 på det globale marked for store LCD TV.

Om samarbejdet med Sharp udtaler Allan Friis, Sales Director, Retail hos EET Europarts: ”Vi er utrolig glade for at have indgået aftale med Sharp om distribution af Sharp på det nordiske marked. Sharp er særdeles stærke indenfor store funktionsspækkede kvalitetsskærme til overkommelige priser. Med denne aftale får vi nu mulighed for at udfylde netop det hul i markedet, hvor den private forbruger rent faktisk kan få ekstra mange tommer for pengene.”

Sharp Consumer TV divisionen, der i en kortere periode har været udlicenseret i Europa, er nu atter en del af Sharp’s direkte aktiviteterog er klar til en relancering. Valget af EET som samarbejdspartner er i den forbindelse en strategisk beslutning, som Jacob Hedegaard, Sales Director Nordic Region, Sharp begrunder således:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Sharp har ikke bare valgt EET som distributør på grund af deres årelange erfaring med distribution af forbrugerelektronik i Norden. Vi har først og fremmest valgt EET, fordi de har et velfortjent ry som en værdiskabende distributør, der ikke bare flytter kasser fra A til B, men tilfører værdi, viden og en professionalisme, som er målbar for såvel leverandører som slutkunder. En forretningsmodel som tænker hele vejen rundt om et salget og tilfører alt det, vi som producent vægter højest ved valget af distributør.”

Aftalen er trådt i kraft, og begge parter glæder sig over, at større nordiske forhandlere allerede har valgt at tage Sharp ind i sortiment.

Kilde: EET Europarts presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button