Streamingnyt

DRTV streaming nyt for uge 38 – Anne og Anders er tilbage

DR har frigivet nyt om deres premierer i uge 38. Blandt så er Anne og Anders er tilbage med nye programmer, de tager denne gang på en eventyrlig rejse gennem Norden. Ane Cortsen er også klar med ny programserie om prestige byggerier der gik galt, ligesom Jonathan Spang igen går Tæt på Sandheden.

Filtrér oversigten

mandag 20. september
De kødædende bakterier DR TV
20 sep 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021

17-årige Mathilde er til fest i 1.g og skærer sin hånd på en flaske. 48 timer senere ligger hun på et operationsbord og kæmper for sit liv. DR Dokumentar sætter fokus på kødædende bakterier, som rammer flere og flere danskere.

Se alle tre afsnit fra den 20. september kl 06:00 på DRTV.

Mit barn blev skoleskyder DR TV
20 sep 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021

Når endnu et tragisk skoleskyderi rammer, står nogle forældre overfor en brutal sandhed: det var deres barn, der skød. Jeffs søn Andy dræbte to klassekammerater og sårede tretten andre. Andy soner 25 år-til-livstid. Clarences søn Nicholas dræbte sin lærer og sårede en anden lærer, og soner livstid. Sues søn Dylan var en af de to drenge bag Columbine-massakren. Dylan begik selvmord. En film om skyld, fornægtelse, svigt og ansvar, chikane, sorg, venskab og kærlighed.

Se programmet fra den 20. september kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 21. september
Pionererne - historien om dansk skateboarding DR TV
21 sep 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarsserie fra 2021

Gennem denne dokumentar i fire episoder fortælles historien om skateboardingens udvikling i Danmark gennem 40 år. Skateboarding har bevæget sig fra en smal subkultur for adrenalinpumpede drenge, til en verdensomspændende milliardindustri, der nu er blevet så mainstream, at det er blevet en disciplin til de Olympiske Lege. I personlige beretninger fra dansk skateboardings legender og med brug af skaternes private optagelser fortæller dem der formede kulturen om skateboardingens udvikling i Danmark. Det er en rejse man sent glemmer og som beskriver, hvordan skatere er gået fra at være pariaer til superstjerner.

Se serien fra den 21. september kl 06:00 på DRTV. Alle fire afsnit lægges til binge

fredag 24. september
Skyld - Sæson 2 DR TV
24 sep 2021
06:00

Skyld – Sæson 2

Serie | Dansk Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Dansk fiktionsserie fra 2021

Ingen kan mærke en skid mere, og tiden skal jo gå med noget. Så i stedet for at gribe i egen barm er det nemmere at råbe lidt ad hinanden.

Se serien fra den 24. september kl 06:00 på DRTV. Alle otte afsnit lægges til binge

lørdag 25. september
DR2 hacker din krop DR TV
25 sep 2021
06:00

DR2 hacker din krop

Dokumentar
Læs omtale

Homo sapiens er en biologisk maskine, der med lidt hjælp fra teknologien kan optimeres big time. Du kan leve længere, sundere og lykkeligere, hvis du er klar til at omfavne teknologi og kemi. Men er det en god ide? Få et kig ind i fremtiden med de nyeste gadgets og indopererede chips, når Eskild Ebbesen på egen krop tester bodyhacking. Derudover prøver kokken Gorm Wisweh fremtidens slankekur, og hotel-ejeren Brian Fabricius, der arbejder tæt på 100 timer om ugen, forsøger at komme ned på 70 timer med hjælp fra en professionel bodyhacker.

Se programmet fra den 25. september kl 06:00 på DRTV.

Tæt på sandheden - ny sæson DR TV
25 sep 2021
06:00

Tæt på sandheden – ny sæson

Comedy / Talk | Ny Sæson
Læs omtale

Dansk satireprogram fra 2021

Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang

kronprinsparret priser DR1
25 sep 2021
21:00
Læs omtale

Tina Müller og Kåre Quist er årets værter ved Kronprinsparrets Priser 2021, når der sættes fokus på ekstraordinære præstationer inden for kunst, kultur og socialt arbejde. Showet sendes live på DRTV og DR1.

Under showet vil der også være mulighed for at nyde flere musikalske indslag, når der er optræden fra en lang række store kunstnere, som for eksempel Drew Sycamore, Christopher, Scarlet Pleasure og Iomfro.

Ole Ryborg, der til daglig er DR’s EU-korrespondent, vil ved showet trække på sine vejlensiske rødder, når han dykker ned i områdets historie og gør os klogere på dets betydning i Kongernes Jelling.

Seerne kan altså både se frem til flere musikalske indslag og lokal historie, når Kronprinsparret uddeler de fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser.

Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kroner. Med hver af Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kroner.

søndag 26. september
Anne og Anders i Norden DR TV
26 sep 2021
06:00

Anne og Anders i Norden

Underholdning
Læs omtale

Dansk kulturprogram fra 2021

Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Om at hænge sammen. Fra indlandsisen til den russiske grænse.

I første program besøger Anne og Anders Færøerne. Her midt ude i Nordatlanten er forladt udkant blevet til hip forkant og traditionerne noget, som både kan lugtes og smages.

I andet program besøger makkerparret Sverige, Nordens største by, Stockholm, og den smukke skærgård, hvor solen er sat op til lejligheden. På Gotland laver Anne mad på glødende glas, mens Anders får en eksklusiv adgang til filmmageren Ingmar Bergmans private hjem

Se programmet fra den 26. september kl 06:00 på DRTV.

Er der en arkitekt til stede? DR TV
26 sep 2021
06:00
Læs omtale

Arkitektuddannede Ane Cortzen tager os med til Navitas i Aarhus, CabInn i København, Lily Gyldenkildes Torv i Horsens og 12 kæmpesommerhuse i Asserbo Plantage til et eftersyn og gennemgang af bygninger, der måske-måske ikke har haft arkitektkyndig rådgivning. Med udgangspunkt i de oprindelige planer for bygningerne ser Ane Cortzen nærmere på de færdige bygninger. Hun går nysgerrigt og kritisk til værks, når hun stiller beslutningstagerne bag bygningerne til ansvar for deres beslutninger. Hvorfor endte bygningerne med at se ud, som de gør, hvordan og hvorfor adskiller de sig fra planerne, og var der en arkitekt til stede?

– Jeg har i mange år undret mig over, at der dukker bygninger op rundt omkring, hvor det med arkitektbriller er tydeligt, at der er gået et eller andet galt. Det handler ikke om, om noget er grimt eller pænt, men om hvordan noget kan stå færdigt og afvige fra den oprindelige idé og lokalplan. Derfor optrevler vi bygningernes tilblivelse fra start til slut for at finde ud af, om der har været en arkitekt til stede, siger vært og arkitekt Ane Cortzen.

Se alle afsnit fra den 26. september kl 06:00 på DRTV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Ondskaben i os DR TV
26 sep 2021
06:00

Ondskaben i os

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2019.

Tatoveringer, satanisme og sylespidse tænder. Mistænkt for kannibalisme og mord. Den karismatiske Pazuzu Algarad skræmmer livet af mange i sit kristne lokalsamfund. Men hvad er den sande historie?

Se alle fem afsnit fra den 26. september kl 06:00 på DRTV.

Du kan løbende følge med i DRTV streaming premierer i vores kalender her

Kilde: DR presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button