Nyheder

DR2 Live: Flygtningekaos i Europa

d7762593475b46f5b5d8aaf0ecf8d010 flygtninge1
DR2 rydder sendefladen torsdag og sætter en hel aften fokus på den aktuelle og kaotiske flygtningesituation i Europa. Scanpix

Hundredetusinder flygtninge har allerede krydset grænserne til det sydlige Europa og andre hundredetusinder ventes at gøre det i den nærmeste fremtid.

Makedonien har tidligere erklæret landet i undtagelsestilstand, Ungarn har rejst et pigtrådshegn langs grænsen for at kontrollere den massive menneskestrøm, og EU’s indenrigsministre er indkaldt til hastemøde for at finde løsninger på den desperate situation. Hvad skal Danmark og EU stille op med de mange mennesker, der netop nu banker på vores dør?

Hvad vil Danmark gøre?
Torsdag aften klokken 20.00-22.30 sætter DR2 fokus på den aktuelle flygtningesituation i Europa i programmet ‘DR2 Live – Flygtningekaos i Europa’. Clement spørger ‘Hvad vil Danmark nu?’, og imens undersøger Detektors Thomas Buch Andersen danskernes holdninger og sørger for, at seerne får styr på fakta om flygtninge.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Clement Kjersgaard er vært i to en halv times direkte udsendelse om den kaotiske flygtningesituation, der hersker netop nu rundt om i Europa. Han får besøg af Inger Støjberg, Naser Khader, Søren Espersen, Martin Lidegaard, Dan Jørgensen og Johanne Schmidt Nielsen, der vil diskutere tidens sværeste spørgsmål ‘Hvad vil Danmark gøre – lige nu?’.

Detektor ser blandt andet nærmere på om Danmark tager flere flygtninge end andre europæiske lande, og om vi lige nu oplever den største flygtningestrøm siden anden verdenskrig.
I løbet af aftenen bliver der stillet om til DRs korrespondenter, som befinder sig midt i flygtningestrømmens brændpunkter i blandt andet Serbien, Libanon, Jordan og den græske ø Chios.

Det er også muligt selv at medvirke i debatten på dr.dk.

I samme kategori

Back to top button