Streamingnyt

DR2+ lanceres i uge 4

DR2+ er et nyt streamingtilbud fra DR, der skal hjælpe med at holde kultur-, samfunds- og historiefanen højt, nu hvor DRK er lukket. DR2+ åbnes i uge 4.

DR2+ skulle blive mere eksperimenterende end DRK og mere målrettet især yngre streamere. Det bliver med flere nye formater og udsendelser, nogle af disse kommer også på DR2.

Kultur og samfundsstof er centralt for DR som public service-station, men ikke noget som unge streamere i høj grad opsøger on demand – modsat for eksempel mange af DR3’s programmer. Det er den opgave DR vil prøve at løfte med DR2+.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DR2+ vil i høj grad være i løbende udvikling, også efter lanceringen i 2020, og vil finde sin form undervejs, lyder det fra DR.

DR’s dogmer for DR2+ indhold

  • Dyrke det, som kommer bag på os. Brugerne skal mærke begejstringen ved at blive overrasket over, at virkeligheden ikke er som vi regnede med.
  • Detaljen er indgangen og nøglen, som åbner op for det store perspektiv. Kan give overraskende og fascinerende indgange til svære emner.
  • DR2 + er løsningsorienteret og vil gerne give sine brugere lyst til at forandre verden. Brugerne skal have lyst til at tage med på rejsen mod løsningen.
Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button