TV-Nyt

DR Vejret drager ud på øhop i det danske sommerland

Den 29. juni drager DR Vejret traditionen tro ud på landevejene for at sende ’Vores Vejr’ og vejrudsigter under åben himmel. I år bliver meget af ruten dog til søs, når ’Vores Vejr’ tager på øhop i de danske farvande. Fra uge 27 og de følgende seks uger bevæger DR’s karakteristiske blå vejrbil sig sammen med de tre skiftende værter Christian Cherry, Mikael Jarnvig og Søren Jacobsen gennem det sommerlige Danmark – med stop på Mors, Fanø, Læsø, Møn, Samsø og til sidst Ærø.

Selv om de fleste omstændigheder omkring ’Vores Vejr’ kommer til at være velkendte – fra de glade gæster og reportager fra oplandet til de lange, lyse aftener og byger, der går og kommer – er der alligevel noget, der ikke er som det plejer. Coronasituationen gør nemlig fortsat, at der skal tages enkle forholdsregler.

– Det, der bliver anderledes i år, er, at alle skal huske at holde afstand. Normalt vil vi gerne have så mange mennesker med som muligt, men i år bliver vi nødt til at være mere opmærksomme på hinanden. Der vil stadig være højt humør og god sommerstemning, og værterne vil stadig meget gerne have at folk kommer over og hilser på og snakker – blot på lidt større afstand end normalt, siger Anders Kern Boje underdirektør i DR Nyheder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For de mange, der følger med bag skærmen, venter der en masse gode sommerøjeblikke fra både Vesterhavet, Limfjorden, Kattegat, Det Sydfynske Øhav og Østersøen, når vejrholdet krydser fem farvande på seks uger.

sommevejret paa oehop
Grafik DR

Sommerens udgave af ’Vores Vejr’ løber fra uge 27 til uge 32 og sendes mandag til torsdag efter TV-Avisen kl. 18.55 på DR1. Fredag sendes ’Vores Vejr’ efter TV-Avisen kl. 21.15 på DR1.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button