StreamingnytTV produktnyt

DR TV app klar til LG TV og Android TV udgave snart ude i færdig udgave

DRTV er frigivet tv LG TV (webOS smart tv platformen). DR lancerede i begyndelsen af juni en betaversion af DRTV til Android TV, og denne app udgives snart i sin endelige version. De to nye apps indgår som en del af DR’s kontinuerlige udvikling af DRTV.

– Danskerne bruger i højere grad DRTV til at se vores indhold, fordi det blandt andet giver dem muligheden for at se DR’s indhold, når det passer dem. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores tilstedeværelse på smart-tv, og vi er glade for nu at kunne tilbyde DRTV på flere platforme til gavn for endnu flere danskere, siger Kristian Waneck, der er centerchef for streaming i DR.

De nye streamingstilbud kommer i forlængelse af en gennemgående udvikling af DRTV, som sidste efterår blev lanceret i en ny version med en mere personlig brugeroplevelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Både den nye version af DRTV fra efteråret og app’en til Android TV har været udgivet i såkaldte beta-udgaver, hvor man med vilje udgiver næsten færdige digitale produkter. På den måde har brugerne været med til at teste og finpudse de digitale produkter, inden de blev endeligt lanceret.

SÅDAN FÅR DU DRTV PÅ DIT LG TV

  • Tilgå LG content store via dit LG smart-tv (smart-tv’et skal være tilkoblet internettet)
  • Søg på “DRTV” og download
  • DRTV er nu klar til brug

 

SÅDAN FÅR DU DRTV PÅ DIT ANDROID TV

  • Tilgå Google Play Store via dit Android TV
  • Søg på “DRTV – Android TV” og download
  • DRTV er nu klar til brug

Bemærk, at det til en start er betaversionen, som inden længe afløses af den færdige app.

Kilde: DR

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button