Branche-Nyt

DR: Slut med Filmselskabet Delight, Kulturelt og Temalørdag i 2023

DR har meldt mere ud om de forandringer Public Service medievirksomheden planlægger. Baggrunden for forandringerne er at skabe de bedste betingelser for indholdet i en digital verden, lyder det i pressemeddelelsen.

Samtaler med i alt 47 medarbejdere, som DR har i sinde at afskedige, er nu gennemført. Herudover er 6 blevet tilbudt helt nye stillinger.

På det traditionelle kulturområde sker der en fokusering omkring lyd. Det betyder, at programmet ’Kampen om historien’ fra 2023 kun vil være at finde på lyd. Fra 2023 videreføres ’Filmselskabet Delight’, ’Kulturelt’ og ’Temalørdag’ ikke.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Podcast kommer til at spille en særligt vigtig rolle i forhold til den digitale kulturformidling, og fra 1. oktober lukker ’Detektor’ og erstattes fra årsskiftet af en ny kulturpodcast, mens programmet ‘Bagklog’ fra årsskiftet lukker og erstattes af en ny formiddagsflade.

Fra 2023 vil flere nye musikpodcasts se dagens lys, mens programmet ‘Mixtape’ ikke fortsætter i 2023. For at fokusere kræfterne lukkes de tre events: P2 Prisen, P8 Jazz Alive og P6 Beat Rocker Koncerthuset.

 

Kilde: DR presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button