TV-Nyt

DR sikrer sig Superliga højdepunkter frem til 2021

superliga logoDR og Divisionsforeningen har netop indgået en aftale om rettighederne på området. Den nuværende aftale udløber i 2015. Men med den nye aftale er DR nu sikret at kunne bringe højdepunkter fra Superligaen, 1. division og pokalturneringen frem til sommeren 2021 – både på radio, tv, web og mobil.

“Med denne aftale har DR for en meget lang periode sikret sig råstoffet til Danmarks mest sete sportsprogram, ‘Fodboldmagasinet’ på DR1, og til de populære radioprogrammer, ‘Sport på 3’eren’ og ‘Liga’. Det er vi selvfølgelig meget glade for”, siger chef for DR Sporten, Jacob Kwon, og fortsætter:
“Aftalen har stor betydning for vores produkter på web og mobil. Samarbejdet med dansk klubfodbold er blevet stadig stærkere, og vi ser frem til at gøre det endnu bedre i de kommende år”.

Også Divisionsforeningen er glad for den nye aftale:
“Vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet med DR og derigennem muligheden for kontakt til alle danskere. DR leverer topprofessionel nyhedsformidling og radioreportage fra dansk klubfodbold, og programmer som ‘Fodboldmagasinet’, ‘Sport på 3’eren’ og ‘Liga’ er meget vigtige for de danske fodboldfans.Samtidig giver den lange kontraktperiode fremragende muligheder for sammen at udvikle produktet til glæde for seere, lyttere og netbrugere”, siger Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button