TV-Nyt

DR – nye tiltag for børn

DR melder at de styrker indholdet til børne målgruppen. Det sker blandt andet med sammen med DBU i forhold til skolernes pokalturnering ’Ultra Skolepokalen’, som DR og særligt DR Ultra vil lave en omfattende dækning af fremover.

Ultra Skolepokalen’ er for DR Ultra et nyt flagskib, der giver en anledning til at arbejde endnu mere med sport og bevægelse til Ultras målgruppe på 9-14 år. I DR Ultras dækning af turneringen vil fokus både være på banen, men i lige så høj grad også på det fællesskab, der er rundt om og uden for banen blandt spillere, kammerater og lærere. Det er en fælles ambition for både DR og DBU igennem ’Ultra Skolepokalen’ at øge børnenes interesse for både det sportslige og at støtte op om fællesskabet – et fællesskab, som DR Ultra ønsker at være en del af og støtte op om med ’Ultra Skolepokalen’.

DR Spire er DR’s spritnye digitale leg- og læringstilbud til alle daginstitutioner med børn i alderen 3-6 år. DR Spire er et interaktivt og pædagogisk univers, som tager udgangspunkt i pædagogiske læreplaner, og som ved hjælp af børnenes yndlingsværter inspirerer børnehavebørn til kreativitet, leg og læring på legepladsen, stuen eller på turen. Leg- og læringsforløbene udvikles med udgangspunkt i DR Ramasjang-indhold og i samarbejde med eksterne organisationer og pædagoger.

DR Ultra har længe benyttet sig af for eksempel børneredaktører, og i dag bliver nyeste skud på stammen så præsenteret på Børneproducenternes Dag: nemlig Ultrapanelet.

Med Ultrapanelet sætter man endnu mere turbo på både inddragelsen og mangfoldighed, når man målrettet samler stemmer ind fra hele Danmark til brug for både ‘Ultra Nyt’ og andre børneprogrammer. Alt sammen for at sikre, at alle landets børn føler sig både set og hørt, og at indholdet er målrettet, i øjenhøjde og relevant for målgruppen.

DR vil i den kommende tid fortælle mere om nye initiativer på børneområdet.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button