Streamingnyt

DR Minisjang åbner 29. marts – nyt streamingtilbud til de mindste

Omkring halvdelen af danske børn under tre år streamer ugentligt indhold fra blandt andre DR og Youtube. Derfor vil DR med Minisjang give småbørnsforældrene et alternativ, som de kan vælge til, når de gerne vil have et sikkert, dansk kvalitetstilbud.

DR Minisjang for de 1-3-årige. Det er et småbørnstilbud, som alle forældre kan tilvælge fra 29. marts. Minisjang bliver et selvstændig og afgrænset univers på DR’s streamingtilbud DRTV, og derudover også som en selvstændig app. Pindsvindet Børste bliver central figur for Minisjang.

Minisjang DR Musikken
Screengrab DR

Musikerne Stine Bramsen, Nicolaj Rasted og Mads Storm står bag musikken på Minisjang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De første tv-programmer, der kommer på Minisjang er ’Fagtesange’, ’Børstes verden’, ’Lille Tiger’ og ’Skal vi lege?’, og i appen finder man ’Toiletbesøg’, ’Fagtesange’ og ’Tingfinder’. Tv-programmerne hører under temaet ”Leg”, og senere på året kommer temaerne motorik og sprog og dertilhørende nye programmer.

– Med DR Minisjang vil vi give småbørn og deres forældre et alternativ, som er garant for kvalitetsindhold. Det er et trygt og legende reservat, som forældre med god samvittighed kan lade deres mindste bruge, fordi det tager højde for de mindstes kognitive og fysiske udvikling i et tempo, hvor de små børn kan følge med. For os er det ikke vigtigt, hvor længe de ser, men til gengæld hvad de ser, og derfor har vi høje ambitioner for indholdet. Derfor er alt vores indhold også udviklet i tæt kontakt med en lang række fagfolk på området, fortæller Morten Skov Hansen, chef for DR Ultra, Ramasjang og nu også Minisjang.

Kilde: DR presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button