TV-NytRadio og Podcast Nyt

DR genåbner Deadline og fagmagasiner på P1

Onsdag den 15. april vender ’Deadline’ tilbage på DR2 og sender dagligt klokken 22.30 som vanligt.

Gennem de første uger af corona-krisen har programmets værter og øvrige medarbejdere indgået i DR’s samlede nyhedsdækning i en tid, hvor tre ud af fire DR-medarbejdere er sendt hjem.

De har blandt andet medvirket til, at der er blevet sendt langt flere nyheder samt opdateringer og pressemøder på DR1, som mange danskere søger til for at få seneste nyt om corona.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ved nu at lade distrikterne og DR’s nyhedsredaktion i Aarhus løfte en endnu større del af opgaven med den daglige nyhedsdækning, er det blevet muligt at få ’Deadline’ tilbage i sendeplanen.

– Jeg er glad for, at vi ved at trække på alle kræfter rundt om i landet har landet en plan, hvor ’Deadline’ kan komme tilbage. Programmets perspektiver på aktuelle historier og dybde i dækningen er der behov for også i denne tid, siger Sandy French, der er nyhedsdirektør i DR.

Fagmagasiner på P1 kommer også tilbage
‘Deadline’ er ikke alene om at vende tilbage snart. Fra uge 17 genåbner DR også fagmagasinerne på P1: ‘Verden ifølge Gram’, ‘Følg Pengene’ og ‘Slotsholmen’. De udkommer tirsdag, onsdag og torsdag på P1 fra klokken 9.05–10.00.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button