TV-Nyt

DR fortsætter med TV-Avisen Morgen, Morgensang og Lægens bord

I lyset af den seneste corona-udvikling forlænger DR nu programmerne ’TV-Avisen Morgen’, ’Morgensang’ og ’Lægens bord’ til efter nytår.

’TV-Avisen Morgen’ fortsætter til påsken 2021. I den forbindelse siger nyhedschef Thomas Falbe fra DR Nyheder:

– Med de seneste meldinger om udviklingen i corona mener vi, at det behov fortsat er til stede, og udsendelsen er et godt supplement til dagens øvrige nyhedsudsendelser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’TV-Avisen Morgen’ sendes fortsat på hverdage fra klokken 7.00 til 9.05 og i weekenden fra klokken 8.00 til 10.00 på DR1 og DRTV.

Også ’Morgensang’, der sendes på DR1 mellem klokken 9.05 og 9.20 fra DR Koncerthuset, fortsætter efter nytår.

– Med den tid vi nu går ind i, har vi særlig brug for igen at mærke følelsen af fællesskab og håb. Derfor har vi netop besluttet at forlænge ’Morgensang’, siger Nikolaj Vitting Hermann, der er chef for TV og tværgående i DR Medier.

Der er også morgensang i weekenden, hvor det sendes fra klokken 10.03. Det kan alle dage også ses på DRTV eller høres på P2.

‘Lægens bord’, som genopstod i foråret på grund af coronapandemien, fortsætter også efter nytår med otte nye programmer hver torsdag fra klokken 21.25 på DR1. Peter Qvortrup Geisling åbner den 7. januar sin TV-konsultation og svarer på spørgsmål om sundhed og sygdom – og altså ikke bare om corona.

– Men corona påvirker stadig alles hverdag, og derfor er ’Lægens Bord’ selvfølgelig også klar til at svare på seernes spørgsmål om den pandemi, vi fortsat står midt i. Og så følger vi tæt udviklingen af det, hele verden venter på: En vaccine mod corona, siger Peter Qvortrup Geisling.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button