TV-Nyt

DR Dagen værter rykker til andre programmer

Maria Yde og Steen Nørskov, som siden april 2017 har dannet værtspar på nyhedsmagasinet ‘DR2 Dagen’, får fra nytår nye pladser. Maria Yde bliver vært på ’TV-Avisen’, og Steen Nørskov bliver ny vært på nyhedsprogrammet ’Deadline’ på DR2. Her afløser han Sigge Winther Nielsen, der netop er skiftet til den faglige organisation Djøf.

Om valget af Steen Nørskov til ny vært på ’Deadline’ siger redaktionschef for programmet Heidi Robdrup:

”Steen er en fænomenal journalist med et uovertruffent internationalt udsyn og stor interesse for de værdidiskussioner, der udspiller sig netop nu. Jeg er meget glad for at få Steen med på holdet.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Steen Nørskov er 54 år. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991 og har før DR blandt andet været journalist på Ritzaus Bureau og dagbladet Information. I DR har han foruden ’DR2 Dagen’ også været vært på programmet ‘Arabiske Stemmer’.

Om valget af Maria Yde som nyhedsvært siger TV-Avisens redaktionschef Marie Buss:

”Maria er en hamrende dygtig og skarp journalist med mange års erfaring med alle mulige værtsroller. Det sidste halve år har hun også vikarieret på TV-Avisen og har gjort det rigtig godt.”

Maria Yde er 43 år. Hun er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2002. Før DR har hun blandt andet været journalist på TV2 Lorry og vært på TV2 News, inden hun i 2008 kom til DR som vært på DR Sporten og siden ’Aftenshowet’ på DR1, inden hun blev vært på ’DR2 Dagen’.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button