Streamingnyt

Dplay Highlights – April 2020

DIGITALT.TV følger hver måned nyheder fra Dplays univers, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad den kommende tid byder på af programpremierer og nye sæsoner.

Over Atlanten 2020
Foto: Carsten Andersen/Discovery Networks Danmark

Nye afsnit hver søndag i april af Over Atlanten

 

Filtrér oversigten

onsdag 1. april
5e735e489f3eb thumbnail
1 apr 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Når man skal renovere derhjemme, betyder det ofte, at man blot maler eller sætter nogle nye hylder op, men i denne serie tager vi renoveringen til helt nye højder! I denne moderniserede version af den ikoniske serie, tager vært Jesse Tyler Ferguson (kendt fra Modern Family) os med på et renoveringseventyr, hvor familiers hjem får den velfortjente hjælp, de har brug for. Vi får et enestående indblik i de fascinerende fortællinger, fabelagtige frivillige og fantastiske forvandlinger, når vi sætter gang i en ny omgang ’Extreme Makeover: Home Edition’.

5e6b6d3a4b4ca thumbnail
1 apr 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Joakim og Jonna, to af Sveriges største Youtubere, vender tilbage med endnu en sæson. Vi følger i hælene på deres travle liv med datteren Lunabelle og en hverdag, der er fyldt med alt fra bleskift, poolfester og arbejde – et helt almindeligt ualmindeligt liv.

tirsdag 14. april
5e6b6c87190d9 thumbnail
14 apr 2020
00:00

Efter Ex

Reality
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

‘Ex on the Beach’ sæson 4 lakker mod enden og det betyder, at vi skal forberede os på en helt ny omgang ‘Efter Ex’. For hvad sker der, når villaens lækre beboere vender hjem fra Brasiliens varme himmelstrøg? Hvordan er det gået med de forskellige festglade par, der fandt kærligheden for åben skærm? Dét finder vi ud af, når vi følger i hælene på dette års deltagere, og de pludselig står midt i rampelyset på den røde løber.

5e6b6da656542 thumbnail
14 apr 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Et nyt hold står klar til at kaste sig ud i deres livs vildeste oplevelse i sæson 7 af ‘Ex on the Beach – Sverige’. Otte festglade svenske singler ankommer til den luksuriøse villa i Grækenland. De er klar til at feste, flirte og nyde den vildeste luksusferie. Men intet paradis er perfekt, og snart dukker den første eks op af det krystalblå hav. Ingen kan vide sig sikre, men der er garanti for både tårer og romantik, når vi skyder den nye sæson af ‘Ex on the Beach – Sverige’ i gang på Dplay.

onsdag 15. april
5e71e97018339 thumbnail
15 apr 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Der findes mennesker, som elsker at slå ihjel. På overfladen kan de synes tilforladelige, almindelige og måske endda charmerende – men under overfladen er de fyldt til bristepunktet af trangen til at dræbe. I denne nye krimiserie tager tidligere efterforsker hos politiet, Sebastian Richelsen, seerne med på en fortælling om nogle af verdens værste seriemordere. Her vil han dykke ned i de enkelte sager og fremhæve helt afgørende skridt i de gruopvækkende sager, der har rystet hele verden.

mandag 27. april
5e747338320f9 thumbnail
27 apr 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Med optagelser fra gerningsmandens egen uhyggelige tilståelse, kommer vi helt tæt på seriemorderen Gary Ridgway, der også er kendt under navnet ’Green River Killer’. Fra 1980’erne og helt frem til 2001 voldtog og myrdede han et sted mellem 49 og 90 kvinder, før han endelig blev fanget og dømt. Dybdegående interviews med de efterforskere, der selv var til stede under sagen, giver et unikt indblik i Ridgways komplicerede psyke og hvordan han blev til Amerikas mest uhyggeligt aktive seriemorder.

Kilde: Dplay presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button