TV-Nyt

Dokumentarmandage på C More i april, maj og juni

C MorePå C More Hits sendes der hver mandag en dokumentarfilm, ofte prisvindende biografdokumentarer. Emnerne for dokumentarfilmene i løbet af foråret på C More er musik, politik, sport og mode. Michael Jordan, Yves Saint Laurent og Katy Perry er blandt personlighederne 

Mandagsdokumentar 22.00 på C More Hits og YouBio

8 april   Lads & Jockeys
Instruktøreren Benjamin Marquet følger nogle drenge på en kostskole for håbefulde jockeys i en lille landsby i nærheden af ??Paris. Før de kommer til at sidde i sadlen, underkastes de en streng uddannelse og en masse arbejde i stalden.


15 april   The End of Poverty?   
Hvordan ser det verdensøkonomiske system ud, og er opdelingen af ??verdens rige og fattige forudbestemt? Philippe Diaz mødes eksperter på området, blandt dem Nobelpris vinderen Amartya Sen og Joseph Stiglitz.

22 april      Fastest  
I Mark Neales film, møder vi motorkøreren Valentino Rossi, der kæmper for at efter en ulykke nå sit ottende mesterskab titel i MotoGP serien. Også andre motorkører som Jorge Lorenzo, Ben Spies, Dani Pedrosa, Marco Simoncelli og Casey Stoner er med, og indtalingen er af Ewan McGregor.

29 april      This Divided State  
Strax före presidentvalet 2004 bjöds regissören Michael Moore in att tala vid Utah Valley State College. Resultatet blev bistert politiskt blåsväder i den konservativa amerikanska mellanvästern. Steven Greenstreets regidebut.

6 maj       All Tomorrow’s Parties   
Kult-festivalen “All Fremtidens parter” er portrætteret gennem interviews med og optræden af Nick Cave, Sonic Youth, The Stooges, Belle and Sebastian, Portishead og mange flere. 

13 maj      Música cubana  
I tyske Krals fritstående efterfølger til Wim Wenders ‘Buena Vista Social Club “, møder vi unge cubanske musikere, der drømmer om at opnå succes. Vi bliver genforenet med flere af de musikere fra Wenders film.

17 maj     Katy Perry The Movie – Part of Me 
OBS! Fredagspremiere kl 19.25 på C More First og C More First HD
Gospel Talentet Katheryn Hudson udvikler sig til popstjernen Katy Perry. I denne film af Dan Cutforth og Jane Lipsitz får vi gennem interviews og koncert optagelser indsigt i Perry liv på scenen og privat.

20 maj        Upside Down  
I 1983 startede Alan McGee pladeselskabet Creation Records, der kom til at introducere, bl.a. Jesus and Mary Chain, Primal Scream og Oasis. Men McGee vistet intet om at drive en forretning og snart overtog fester og narkotika, hvilket skildres i denne dokumentar.

27 maj       About Face: Supermodels Then and Now
Isabella Rossellini, Jerry Hall, Christie Brinkley og Paulina Porizkova har bidraget til at definere vores opfattelse af skønhed. Supermodeller er nu modne kvinder med en masse at sige om modebranchen og skønhedsidealer. De bliver hørt i Timothy Greenfield-Sander dokumentar.

3 juni       Lagerfeld Confidential   
Mød mode legenden, der pustet nyt liv i mærket Dior i en dokumentarfilm, hvor bl.a. Nicole Kidman og Caroline af Monaco også er med.

10 juni      Yves Saint Laurent: Den stora kärleken 
Pierre Thorettons gribendet film om modeikonets liv med livsledsager og forretningsfølgesvenden Pierre Bergé. Filmen er indrammet af scener fra en auktion over parrets storslåede kunstsamling, efter Yves Saint Laurents død.

17 juni      Jordan Rides the Bus  
Michael Jordan førte the Dream Team til OL-guld og vandt NBA med Chicago Bulls. Men efter hans far blev myrdet opgav Jordan sin karriere. Ron Shelton (“Bull Durham”) fortæller historien om basketball legendens dramatiske liv.

Kilde: C More Sverige

I samme kategori

Back to top button