Dødstødet til 3D? FIFA overvejer at droppe 3D VM fodbold

| torsdag 20. jun, 2013 09:49 | opdateret 20. jun, 2013 kl. 10:08 | 1 kommentar
3d_vmfodbold

Det er ikke sikkert der bliver 3D fra VM 2014

ESPN meldte fornylig ud, at de dropper deres 3D sportskanal ved årets udgang, og nu lyder det sandsynligt, at FIFA også opgiver 3D i forbindelse med dækningen af VM slutrunden 2014 i Brasilien.

FIFA producerede for første gang 3D fra VM slutrunden i Sydafrika tilbage i 2010, her blev 25 af de 64 kampe produceret i 3D. Siden da har 3D ganske vist nået en større udbredelse, via de mange nye fladskærme seerne har investeret i, men interessen for at sidde med brillerne og se 3D indhold har vist sig meget lille. 

“Vi overvejer stadig, hvorvidt vi skal lave 3D fra 2014 slutrunden”, udtaler Niclas Ericson chef for FIFAs TV område. I øjeblikket er man i kontakt med rettighedshavere for at se, hvor stor interessen er for 3D, og det sættes så op mod mod, hvad det koster at lave en 3D produktion. Niclas Ericson siger at FIFA mest har fokus på High Definition og ikke 3D lige for tiden.

Kilde: Advanced Television

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (1)

  1. Per M siger:

    Selv om at både mit TV og min Blu-ray afspiller også kan det her 3D, så er det heller ikke en bølje jeg er hoppet med på. Det var den nedsatte pris på TV’et og at Blu-ray afspilleren er chippet regionsfri der afgjorde købene.

    Tror reelt heller ikke selv på at TV i 3D nogen sinde bliver en succes, de fleste forbinder vist nok 3D med noget som man går i biografen for at opleve på et kæmpe stort lærred.

Skriv et svar