TV-Nyt

Disse sportsrettigheder mangler endnu en tv-kanal her primo 2019

2019 er måske ikke det største sportsår, men der er naturligvis en række store sportsbegivenheder, der finder sted. TV og Streaming rettighederne til disse er på plads for en stor dels vedkommende, men enkelte mangler.

Vi har været vores sportsrettighedsoversigt igennem for at tjekke op på status her medio januar 2019.

Wimbledon

Den traditionsrige tennisturnering Wimbledon har i de seneste år været vist hos TV3 Sport og Viaplay Total Reklame-link. Den seneste rettighedsaftale løb dog kun til og med 2018, og indtil videre har vi ikke hørt nogle udmeldinger omkring 2019 rettighederne i Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Golf Major turneringerne

US Masters, US Open, British Open og US PGA Championship er de fire store golf major turneringer, der været vist på TV3 Sport og Viasat Golf i flere år. Rettighedsaftalerne til disse turneringen løb til og med 2018, og vi afventer udmelding om, hvem der viser dem her i 2019.

Discovery Networks har satset meget på golf med deres US PGA tour rettigheder, men om de også kan få fingre i de store turneringer, eller om de fortsætter hos Viasat Golf må tiden vise.

Speedway Grand Prix VM serien

Speedway Grand Prix serien har i en årrække været at finde hos TV3 Sport. Siden den artikel blev lavet så har man bekræftet at det også er tilfældet i 2019.

Vi skal naturligvis nok følge op med nyheder og opdatering af vores sportsrettighedsoversigt, når der måtte blive meldt nyt ud.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button