TV 2 Play

Disse eksisterende TV 2 Play kunder får prisstigninger fra 1. juli

Som vi tidligere har skrevet, så hævede TV 2 Play prisen 1. maj for sine Favorit pakker med og uden sport. Dengang beholdte eksisterende kunder deres eksisterende pris, men fra fra 1. juli 2024 bliver det så også dyrere for disse kunder. Det skriver TV 2 Play i en mail til deres kunder.

Nye TV 2 Play priser eksisterende abonnenter pr. 1. juli 2024

Favorit med reklamer – 149 kr.
Favorit uden reklamer – 179 kr.
Favorit + Sport med reklamer – 219 kr.
Favorit + Sport uden reklamer – 249 kr.

I forhold til sportspakkerne, så bruger TV 2 Play ikke uventet deres kommende Superliga rettigheder som en del af forklaringen. Sådan skriver TV 2 i en mail til deres kunder:

– Vi vil gerne fortsat være en af danskernes foretrukne streamingtjenester. Derfor styrker vi hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet.

– Vi har også løbende fokus på at kunne tilbyde de største og mest populære sportsbegivenheder. Blandt andet har vi sikret os rettigheder til Superligaen, der vil give adgang til nyt indhold i din pakke.

Det skal dog retfærdigvis også nævnes at TV 2 ikke kun har fået nye rettigheder. Superligaen kommer til fra den kommende sæson, men TV 2 mister Europa League og Conference League samt Serie A fodbolden.

Kun abonnementerne ‘Basis med reklamer’ og ‘Basis uden reklamer’ beholder den nuværende pris (69,- / 99,-).

 

TV 2 Play pakker og muligheder

TV 2 Play muligheder Basis Favorit Favorit + Sport
On demand indhold
TV 2 live kanaler (ej sport)
TV 2 live kanaler (også sport)
Sport on demand
C More
SF Kids
BritBox
SkyShowtime kan tilkøbes

I samme kategori

Back to top button