TV-NytStreamingnyt

discovery+ varmer op til Giro d’Italia med programserie med Jørgen Leth

Discovery Danmark har sat cykel-legenden Jørgen Leth i stævne med forfatter, musiker og cykelekspert Bastian Emil Goldschmidt. Selvom der er over et halvt århundrede mellem de to herrers fødselsdatoer, har de meget til fælles – særligt deres store kærlighed til cykelsporten. Og det er ikke kun de store sejre, der har deres interesse.

– Hvis cykelsporten kan give os noget, så er det også forståelsen af det store nederlag. Den store taber. Det skal man altså værdsætte, siger Jørgen Leth i programmet.

‘Bastian Emil & Jørgen Leth’ fungerer som en form for optakt til denne cykelsæsons første Grand Tour, Giro d’Italia, der sendes eksklusivt på discovery+ og Kanal 5. Programserien består af tre afsnit, hvor Bastian Emil og Jørgen Leth taler om alt det smukke ved cykelsporten – de største sejre, de største nederlag, heltene og skurkene. Fans af Jørgen Leth kan se frem til et miks af erindringer, anekdoter, poesi og filosofi.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er jo meget tit tilfældet på de store etaper, at bedrifterne sådan set er der undervejs. Og ikke nødvendigvis af den, der kommer først i mål. Den oplevelse har jeg tit, og det synes jeg, at man skal lære noget af. Det synes jeg, at publikum også skal lære at værdsætte, udtaler Jørgen Leth i programmet.

Hos Discovery Danmark er man stolt og glad for samarbejdet med Jørgen Leth.

– Vi kender alle Jørgen Leths formidable evne til at sætte cykelsporten i perspektiv, og igennem hele sit virke har han beriget os med fortællinger, der giver os en større og anden forståelse af rytternes præstationer. Samme evne besidder Bastian Emil, og i mødet mellem de to personligheder opstår en særlig energi. Det er to forskellige generationer af cykelsports-formidlere, der forenes i en samtale om alt det, som fascinerer os ved sporten, siger Søren Klæstrup, Head of Sports, Discovery Denmark.

Programmet er startskuddet til discoverys dækning af Giro d’Italia, der byder på både op- og nedtakt-studie med grundig analyse og snak om dagens etaper. Hver dag bliver afsluttet med det faste cykelprogram Radio Tour, der bliver sendt på discovery+.

Læs mere om Giro d’Italia på tv og streaming her

Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button