TV-SportStreamingnyt

Discovery+ tilbyder Superliga uden reklame afbrydelser

Der bliver endnu mere tid til fodboldnørderi og debat, når [discovery+] i weekenden blænder op for den nye Superligasæson. For første gang nogensinde vil seerne nemlig kunne nyde dækningen af 3F Superligaen uden afbrydelser.

– Alt vores sport på discovery+ leveres uden afbrydelser, men fodbold har indtil nu været eneste undtagelse. Det laver vi om på fra denne Superliga-sæson. Så når der er pauser på de lineære kanaler, får brugerne på discovery+ fornøjelsen af endnu mere fodboldnørderi og debat. Vi fortsætter nemlig uafbrudt på vores streamingtjeneste, siger sportschef hos Warner Bros. Discovery Danmark, Søren Klæstrup.

Første runde af 3F Superligaen på discovery+ samt Canal 9 og 6’eren byder på kampene mellem Lyngby- Silkeborg og FC København mod AC Horsens. Begge kampe spilles på søndag. Og allerede her vil seerne på discovery+ opleve det nye tiltag.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Enormt mange seere og brugere har længe efterlyst mere tid til fordybelse og mere fokus på den kamp, de har sat sig til at se. Det har været en udfordring med de mange afbrydelser undervejs. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde brugerne på discovery+ et forbedret produkt. Vi håber, at mange vil tage imod tilbuddet og hilser en styrket dækning med både dybde, faglighed og godt selskab velkommen, siger Søren Klæstrup.

– Vi har arbejdet dedikeret med at skabe merværdi til vores Superliga-dækning på discovery+. Nu tilføjer vi Superliga uden afbrydelser til paletten og glæder os til at kunne give discovery+ seerne endnu mere af vores stærke Superliga-dækning, udtaler Mikkel Ankjærgaard-Eskildsen, digital chef på sporten hos Warner Bros. Discovery Danmark.

Husk du kan følge med i Superligaen på TV og Streaming i vores guide her

Kilde: Discovery+ presse

I samme kategori

Back to top button