Streamingnyt

Discovery+ opdaterer – brugerprofil mulighed på vej

I de kommende uger vil discovery+ opdatere tjenesten med et nyt look og især en forbedret brugeroplevelse, når det kommer til at gennemse indhold og til programguiden.

De vil også introducere nye funktioner, herunder muligheden for at oprette op til fem individuelle brugerprofiler med personlige anbefalinger baseret på din yndlingsopdagelse + indhold. Normalt har alle profiler adgang til alt indhold tilgængeligt på discovery+, men du vil kunne oprette børneprofiler med adgang til kun alderssvarende indhold, og holde børn væk fra voksenprofiler ved at sikre dem med en pinkode. Lær hvordan du opretter brugerprofiler her.

Ændringer indføres først på webudgaven. Ændringer af apps til mobiler, tablets, smart-tv og dekodere træder i kraft senere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Efter opdateringerne af tjenesten skal du logge ind igen på hver af dine enheder. Skriv din e-mail og adgangskode ned, og hav dem ved hånden, anbefaler discovery+.

Discovery melder at man bedes administrere Din konto eksklusivt gennem deres webtjeneste (f.eks., ændre adgangskode eller opdatere din e-mailadresse), indtil alle dine enheder er blevet opdateret

Indtil alle dine enheder har modtaget den nye version af discovery+, kan du opleve, at indholdet af “Favoritter” og “Fortsæt, hvor du slap” ikke er synkroniseret. Dette er kun midlertidigt og vil løse sig inden for et par dage.

Kilde: Discovery+

I samme kategori

Back to top button