Branche-Nyt

Discovery og BBC i nyt samarbejde: Global indholdsaftale og ny streamingtjeneste

Discovery og BBC er gået sammen i et nyt samarbejde der består af en global indholdsaftale og opstart af en ny streamingtjeneste

Den historiske aftale løber i 10 år og omfatter alle de ikoniske ”Planet Earth”-programmer samt populære genrer som videnskab, teknologi, eventyr, historie, rummet og dyr. Discoverys nye globale streamingtjeneste får premiere i 2020. Tjenesten kommer til at levere en overflod af eksisterende og nye naturprogrammer fra både BBC og Discovery.

Aftalen bygger på Discoverys og BBCs historiske samarbejde, som fører helt tilbage til 1985. Partnerskabet gør Discovery til det eksklusive hjemsted for BBCs velkendte naturprogrammer, men også en lang række fremtidige programmer, som er ved at blive lavet. Derudover har Discovery også købt de digitale rettigheder til hundredvis af timers dokumentarprogrammer fra BBC.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når streamingtjenesten lanceres 2020 bliver den en hjørnesten i Discoverys unikke og voksende tilbud af services direkte til forbrugerne. David Zaslav, CEO i Discovery, glæder sig over aftalen:

“Som markedslederne indenfor naturhistorie og dokumentarprogrammer, ser Tony [BBC] og jeg meget frem til at arbejde sammen igen. Vores hold repræsenterer mere end 100 års erfaring på området. Discovery vil bruge den ekspertise til at lave den bedste globale streamingtjeneste til nysgerrige og passionerede seere fra alle generationer, som vil have den bedste, familievenlige historiefortælling i verden.”

”Fra planeterne til polerne, og alle arterne imellem, så har verden altid været en del af Discoverys DNA. Det at fortælle disse historier er vores mission, og det er mere vigtigt nu end nogensinde før. Den nye platform bliver den første globale direct-to-consumer service med BBCs ikoniske indhold.” slutter han.

Tony Hall, generaldirektør i BBC, udtaler:

”BBC laver fantastiske programmer om naturhistorie og videnskab. Programmerne er banebrydende og viser kvaliteten og dybden af vores viden på området. Det er vitalt for os, at vi også bliver ved med at investere i dem i fremtiden. Det her er vores største salg af indhold nogensinde og aftalen betyder, at BBC Studios og Discovery kommer til at arbejde sammen om at bringe vores indhold ud til hele verden med en ny fantastisk streamingtjeneste. Det bliver med genrens bedste indhold på en virkelig god, ny platform.”

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button