[responsive_menu_pro]

Discovery Networks: YouSee vildleder kunderne

| torsdag 19. sep, 2019 16:20 | 3 Kommentarer
Se Discovery Networks kanaler

Selvom Discovery Networks Danmark tydeligt har meldt ud, at deres kanaler ikke kommer til at være en del af YouSees Bland Selv løsning, fortsætter YouSee med at melde ud til kunderne, at der stadig er forhandlinger i gang om den løsning. Det er ikke korrekt, lyder det nu fra Discoverys direktør Christian Kemp.

Efter at det tirsdag kom frem, at Discoverys 11 kanaler ikke længere bliver en del af YouSees faste tv-pakker efter 1. januar 2020, har YouSee holdt fast i, at kanalerne fremadrettet vil kunne til tilvælges gennem deres Bland Selv løsning. En udmelding, der vækker stor forundring hos Discovery, der har meldt klart ud, at det aldrig kommer til at ske.

– Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor YouSee til sine mange utilfredse kunder på Facebook og i pressen bliver ved med at gentage, at de har stor tiltro til, at de fortsat kan tilbyde vores kanaler via Bland Selv. Det kommer ikke til at ske, fordi Yousee i sine pressemeddelelser jo helt åbenbart selv har fravalgt Discovery som partner i deres forretning til fordel for NENT og TV2. Der er ingen forhandlinger mellem os, så YouSee vildleder simpelthen sine kunder siger CEO for Discovery Networks Danmark, Christian Kemp.

Dermed slår Discovery fast, at forhandlingerne med YouSee er ophørt, så længe disse kun indbefatter en Bland Selv løsning for Discoverys 11 kanaler.

Discovery fortsætter ufortrødent
YouSee afskærer med sin beslutning om at ekskludere Discovery-kanalerne fra deres faste tv-pakker kunderne fra masser af danskproduceret indhold og store sportsrettigheder, herunder landsholdet, OL, Superliaen, Europa League, Giro d’ Italia og store Grand Slam-turneringer. Discovery understreger dog, at ingen danskere mister muligheden for at se deres favoritsport eller underholdningsprogram:

– Ingen danskere mister muligheden for at se landsholdet eller OL. Det kommer de stadig til at kunne se på Kanal 5, så længe de bare har en tv-pakke hos en af de mange andre gode tv-distributører, der findes i landet, eller ved at købe Discoverys streamingtjeneste Dplay, hvor der er adgang til alt vores indhold og kanaler, siger CEO for Discovery Networks Danmark, Christian Kemp.

Kilde: Discovery Networks presse

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
mich

Når der allerede er indgået bindende aftale om 9 nye TV kanaler, der skal ind i fuldpakken og Charlie skal ind i grundpakken, og det allerede er meldt ud officielt, så ser det da ud til, at Discovery enten må bide i græsset og acceptere at være i bland selv, eller helt at ryge ud af Yousee.

Ellers bliver fudpakken da MEGA dyr

Per M

Det er i hvert fald Discovery Networks Danmark der bliver den absolut største taber i den her sag hvis de ikke bøjer sig. Det bliver nok også en del sværere for dem i fremtiden at forhandle rettigheder til fodbold på plads, nu da de står og mangler en pokkers masse potentielle seere til de kampe, for det er rettighedshaverne jo også godt klar over og de vil helst nå ud til så mange mennesker som overhovedet mugligt, hvilket så kun er mugligt via DR, TV2 og Viasat hos landets største udbyder af kabel tv. Men så må det bare være… Læs mere »

mich

Eller også må han spare og lukke kanaler ned her i Danmark, kanaler som ikke har de dyre sports udsendelser som f.eks Kanal 4 og TLC