Discovery Networks sikrer sig rettighederne til EM for U21-landshold

| fredag 24. feb, 2017 09:56 | 0 Kommentarer

UEFA U21 EMDiscovery Networks sikrer sig rettighederne til EM for U21-landshold.U21-EM, der spilles i Polen til sommer, bliver vist på Kanal 5 og Eurosport, mens der også er mulighed for at se kampene på streamingtjenesten Eurosport Player.

Konkret vises det danske U21-landshold på Kanal 5 og Eurosport, mens resten af turneringen bliver sendt på Eurosport og/eller Eurosport Player, skriver Discovery i pressemeddelelsen.

– Vi er begejstrede over at kunne sikre os rettighederne til så spændende en turnering som UEFA U/21 Europamesterskabet i fodbold. Vi har allerede de eksklusive rettigheder til fodboldlandsholdet ind til 2022, og med denne stærke tilføjelse får danskerne mulighed for at følge mange af morgendagens stjerner på det voksne fodboldlandhold ved U21 EM. Det danske hold er i en ren dynamitpulje med Tyskland og Italien, så jeg er sikker på, at alle fodboldseere kan få sig nogle fantastiske øjeblikke med U21 EM hos os, siger Anders Antonsen, SVP Nordics Sports og COO i Discovery Networks Danmark.

Det danske U21-landsholdet er i gruppe med Tyskland, Italien og Tjekkiet.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt